Napi Marvel - Vasember új ruhát kap - Corn & Soda

Napi Marvel – Vasember új ruhát kap, Amerika kapitány etnikumot vált, Thor pedig nővé válik

Finisben a Marvel-produkció, a Galaxis örzői (Guardians of the Galaxy) premierje, így itt volt az ideje, hogy  a rosszfiúk is saját karakterposztert kapjanak.

Ronan the Accuser (Lee Pace), Korath the Pursuer (Djimon Hounsou), és Nebula (Karen Gillan) kaptak új posztereket, hogy a sötét oldal is kapjon egy kis promót. (Poszterek a cikk után)

images
Eddig nem sokat lehetett hallani a Netflixen jövőre induló Daredevil sorozatról, de tegnap végre megerősítették,
hogy a női főszerepet Deborah Ann Woll (True Blood) nyerte el.

 

 


Közben a Marvelnél az emberek a fejükre estek, miközben a Marvel Studios azon dolgozik, hogy a második Bosszúállók filmet vászonra vigye, a Marvel Comics-nál – akik a képregényt gyártásával foglalkoznak – teljesen új arculatot terveznek a megszokott bagázsnak.
Az Avengers NOW! cím alatt futó képregényt Tom Taylor írja és Yildiray Cinar rajzolja.  A felújított szuperhősök a Big Three könyvben debütálnak, de több új sorozatot is terveznek az új évadra.
Tony Stark San Fransiscoba költözik, ahol letisztultabb vasruhára cseréli megszokott piros-sárga egyenruháját.
Amerika kapitány  nyugdíjba megy és a második filmben megismert Sam Wilson veszi át a helyét. Az alkotók szerint a képregény szelleme megmarad, csak éppen a fő karaktert cseréli le jó barátja.
A legnagyobb változáson alighanem Thor esik át, akit viharistenből istennővé avanzsálnak. Ennek okát az Original Sinből tudhatják majd meg a rajongók. Az írók annyit mondtak, hogy Thor valami okból képtelen lesz felvenni kalapácsát, és egy hozzá közel álló hölgyre öröklődik adottsága, azt viszont nem mondták el, ki lesz a szerencsés.
Dr. Strange, Scarlet Witch,  és Ant-Man is fontos szerephez jutnak majd, ebben valószínüleg annak is szerepe van, hogy rövidesen a filmvásznon is megjelennek.
Alonso nem erősített meg, hogy kik kerülnek reflektorfénybe az új könyvben, de olyan hírek járják, hogy rövidesen eljön a lányuralom ideje.avengers-nowGuardians-of-the-Galaxy-Korath-550x802 Guardians-of-the-Galaxy-Nebula1-550x802 Guardians-of-the-Galaxy-Ronan-550x802

Ez is tetszeni fog...