NBC upfronts 2015 - idei újdonságok a tvben - Corn & Soda

NBC upfronts 2015 – idei újdonságok a tévében

Upfronts-2015Kezdjük egy kis szótárazással. Az upfronts az az időszak, amikor a csatornák a nézettségi adataik alapján döntenek a műsoraik felől. Mi marad, mi megy a kukába. Ebben a cikkben viszont csak az újonnan berendelt sorozatokat, azaz az upfrontsnak az úgynevezett newfronts részét, azon belül is csak az NBC-ét vesszük szemügyre. Hogy miért? Mert olyan sok sorozatról lesz itt szó, hogy az egy cikkbe nem fér el, mivel az említett csatorna csak egymaga 15 újdonsággal rukkolt elő. Nézzük mik ezek!

Blindspot:

Egy csomagot hagynak az FBI-nak a Time Square-en, amiben van egy ismeretlen, emlékeit teljesen elvesztett nő, tele tetoválásokkal, amik még meg nem történt bűncselekmények adatait mutatják. Izgalmas alapkoncepció, de sajnos nem túl eredeti. Hasonlót már láthattunk, The Blacklist, azaz magyarul Feketelista néven fut. Ettől viszont még lehet erre rá fogunk kattanni.

Chicago Med:

ChicagoMed

A Chicago Police és Fire után itt a Med, azaz a kórházas spinoff. Átlagos kórházas sorozat, mintha újraszületne a Vészhelyzet.

Coach:

COACH

A visszavonult amerikai foci edző kisegíti a fiát, aki egy olyan egyetem dolgozik, ahol semmit sem tudnak a sportról. Egy 18 évvel ezelőtt elkaszált sorozat újraélesztéséről van szó. Még forgatókönyv sincs hozzá. Bukta lesz, és nagyon kínos.

Crowded:

A szülők akiknek gyereki már kirepültek a családi fészekből nagyon élik a helyzet. Van pia, szex dögivel, egészen amíg a sikertelen kölkök vissza nem költöznek a házba. Az NBC-nél viszont valami nincs rendben, mert a Chicago Med sorozat leírása jön be a sorozat címére kattintva.

Emerald City:

EmeraldCity

Modern Óz a nagy varázsló történet. Alapból jó ötlet, csak sajnos mivel a megvalósítás kapcsán nincsenek egyezések így lehet félresikerül majd. Viszont lehet, hogy Budapesten fogják forgatni.

Game of Silence:

Game-of-Silence

A sikeres ügyvédnek 25 év után bukkan fel az életében gyerekkori barátja, akivel egy közös sötét titkon osztozik. Még jó is lehet, de nem lesz az, szappanopera szagot érzek.

Hearthbreaker:

Heartbreaker

Kórházas, de a jobbik fajta. Egy valós személy életén alapuló sorozat. A szakterületén, szívsebészet, nem túl sok nő dolgozik, így a főhősnek a szakmájában keményen kell bizonyítania rátermettségét. Plusz ott lesznek még a magánéleti gondok is. Megvettük, nézzük, reméljük maradni is fog.

Heroes Reborn:

heroes

A Heroes folytatása. Természetesen az új karakterek és események mellett láthatóak lesznek benne már ismerős arcok is, és valószínűleg egy rakat utalást rejtenek majd el benne az eredeti sorozatra. Ha ezt is elkaszálják, akkor kijelenthető, hogy az NBC-nél agyhalottak dolgoznak.

Hot & Bothered:

HotBothered

Eva Longoria egy szappanopera sztárt alakít. A sorozat arra fog rámenni, hogy ekézze a műfajt. Egy próbát valószínűleg megér.

People are Talking:

People-Are-Talking

Aláröhögős vígjáték, amiből kiderül, hogy a srácok is mindent kibeszélnek.

The Player:

The-Player

Las Vegas, pörgős akciók, dögös nők. Kell ennél több? Ja, a jó történet. A bukott testőr esélyt kap a visszatérésre. Bűncselekményeket kell befolyásolnia. Hogy miért? Mert egyeseknek a sima fogadások már unalmasak, ezért bűncselekmények végkimenetelére fogadnak.

Shadows of Blue:

Shades-of-Blue

Jennifer Lopez egy nyomozónőt alakít, aki a korrupt zsaruk, és az ellenük nyomozó hatóságok között lavíroz.

Superstore:

Superstore

Egy bevásárlóközpont “humoros” mindennapjai. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam.

You, and Me at the End of the World:

YouMeEnd

Jön a világvége egy üstökös képében, ami a Földbe csapódik. ennek köszönhetően pár egymástól teljesen eltérő karakter kénytelen lesz együtt boldogulni. Nem mondom, hogy biztos a siker, de néhány fentebb említett sorozatnál sokkal jobb.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Coach című sorozatot mégsem gyártják le erre ad gyanút. Mi egyébként már a bejelentésekor megmondtuk, hogy bukta […]