Nicholas Sparks - Az utolsó dal könyvajánló - Corn & Soda

Nicholas Sparks – Az utolsó dal könyvajánló

Az utolsó dal

Nicholas Sparks Az utolsó dal (The Last Song) című regénye a General Press Kiadó gondozásában jelent meg 2016-ban második kiadásban, Komló-Szabó Ágnes fordításában. Ugyan Sparks nevét mindenki a romantikus regényekkel azonosítja, ebben a könyvben picit más vizekre utazunk, hiszen most egy apa és lánya szinte menthetetlen kapcsolatáról olvashatunk.

Természetesen Nicholas Sparks nem lenne az, aki, ha kimaradna a szerelem a kötetből. A történet szerint Ronnie és 10 éves kisöccse, Jonah az apjuknál töltik a nyarat, akit már három éve nem láttak. Ronnie folyton lázad, csavarog, utálja az apját, aki azonban szótlanul tűri a lány természetét. Ronnie hamar összeakad a város legrosszabb hírű bandájával, és persze találkozik Will-lel, és jön a rózsaszín felhő és csillámpor. Hullámvasút a kapcsolatuk, és meg kell küzdeniük Marcusszal is, a város rosszfiújával, akinek az az életcélja, hogy tönkretegye őket. Ronnie aztán súlyos döntés elé kerül. Maradjon az apjával, akinek szüksége van rá, vagy mikor már minden kötél szakad, meneküljön haza az anyjához? Egy gyönyörű, de nagyon szomorú történet bontakozik ki előttünk az első szerelmről, felnőtté válásról és önfeláldozásról. Nicholas Sparks ezúttal ismét a jól bevált alaprecepthez nyúlt, de megfűszerezte azt egy nagyon komoly témával, amin a legtöbb családnak keresztül kell mennie. Tegyük félre az előítéleteinket, amiket a Szerelmünk lapjai (The Notebook) hagyott bennünk, és olvassuk el az Az utolsó dalt, mert akárki akármit mond, Sparks regényei az ember szívéhez szólnak.

A könyvről készült kritikánkat itt éritek el, az Az utolsó dalt pedig megvásárolhatjátok a General Press Kiadó webshopjában!

Ez is tetszeni fog...