Nézd meg velünk premier előtt a Nem vagyok sorozatgyilkos című filmet! - Corn & Soda

Nézd meg velünk premier előtt a Nem vagyok sorozatgyilkos című filmet!

Nyerj velünk páros belépőt Dan Wells sikerkönyve alapján készült thriller, a Nem vagyok sorozatgyilkos című film hazai premiervetítésére! Tovább a cikkre a részletekért!

“John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.” John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket… Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

A Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült filmben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel. Billy O’Brien misztikus thrillert, a pszichológiai horrort és a lélektani drámát vegyítő alkotás világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon, többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is. A filmet június 28-tól vetítik a hazai mozik, eredeti nyelven, magyar felirattal. Budapesten a Corvin, Művész, Toldi, Puskin, Pólus mozi, Art+ Cinema és a Premier Kultcafé vetíti, emellett országszerte számos helyszínen, többek között Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten, Szolnokon, Jászberényben és Szombathelyen is látható lesz. Most azonban lehetőséget biztosítunk öt szerencsés olvasónknak, hogy kisérőjével együtt premier előtt tekinthesse meg a filmet!

Amennyiben Te szeretnél lenni az egyik szerencsés, aki premier előtt nézné meg velünk a filmet, akkor nincs más teendőd, mint megírni nekünk kommentben, hogy kivel néznéd meg szívesen a filmet, és megosztanod a bejegyzést! 

Kommentjeiteket 2018. 06. 26 18:00-ig várjuk a közösségi oldalunkon, az eredeti bejegyzésünk alá. Sorsolás 2017. 06. 26-án. A nyerteseket Facebook-üzenet formájában értesítjük.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda oldalát, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  • A játék időtartama: 2018. 06. 21-től 2017. 06. 26-án 18:00-ig.
  • A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő bejegyzés alatti hozzászólásban történő válasz/név beküldése. A nyereményjátékban történő részvétellel a jelentkező automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a Corn and Soda Magazin adatkezelési nyilatkozatát. Az adatkezelési nyilatkozatot itt olvashatja el!
  • A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 5 db páros nyereményjegyet sorsol ki a film vetítésére. (Pólus mozi június 27-én, szerdán, 19:00-tól).
  • A nyeremények sorsolásának és a nyertesek kiértesítésének időpontja 2018. 06. 26. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  • A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes(ek) helyébe, amennyiben a nyertes bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon belépőt nyert olvasóinkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező összhangban az adatkezelési tájékoztatóval, illetve a hatályos jogszabályokkal összhangban az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...