Nyereményjáték páros belépőkért

Nyereményjáték páros belépőkért

Június végén lesz második éve, hogy nincs köztünk Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer, aki önálló és Terence Hillel közös filmjeivel örökre beírta magát rajongók millióinak szívébe. Az évforduló alkalmából június 15-én emlékprogramot rendeznek a XV. kerületi Pólus Moziban, ahol egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből. Az eseményre most olvasóink is páros mozijegyeket nyerhetnek! Részletek a cikkben!

A 87. életévében, családja körében, békében eltávozott legenda élete során számos emlékezetes filmszerepet alakított, bár önmagára mindig is inkább úszóként és vízilabdázóként volt büszke. Színészi pályafutása a ’60-as években indult be igazán, miután 38 évesen abbahagyta a hivatásos sportot, amiben komoly sikereket ért el: húszas éveiben években kétszer is olimpiai elődöntős volt gyorsúszásban, később az EB-győztes olasz vízilabda válogatott tagja volt. Színészi pályája során közel nyolcvan produkcióban szerepelt, közülük 19-ben elmaradhatatlan társával, Terence Hillel (polgári nevén Mario Girotti). A pofonosztó páros filmjeinek többsége igazi kultuszfilmmé vált Magyarországon, számtalan jelenet és párbeszéd vált szállóigévé. Bud Spencer különleges viszonyt ápolt magyar rajongóival: a Saul fia Oscar-díja kapcsán külön üdvözletet is küldött a Facebookon, ráadásul részben magyar nyelven. Halála után néhány nappal egy különleges falfestményt készített TakerOne, a neves magyar graffiti művész, ami világszerte nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában (a falfestmény sajnos ma már nem látható).

A közelgő évforduló és Bud Spencer-Terence Hill legendás kettőse előtt tisztelegve június 15-én pénteken emlékprogramot rendeznek a budapesti Pólus Mozi legnagyobb termében. 18 órától egyszeri alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című filmet, digitálisan felújított kópiáról, Bujtor István és Újréti László elmaradhatatlan szinkronhangjával. A vetítés után Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar ad háttérvetítéssel színesített élőkoncertet. A négytagú formáció kizárólag névadói filmjeinek zenéit játssza az eredeti hangzást és zenei szerkezetet követve, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló koncertműsor lefedi a két színész teljes életművét, minden korszak legismertebb dalaiból válogatva. A zenekar arculata sem hétköznapi: minden tag egy-egy híres filmbeli karakter nevét és öltözékét viseli. Steinberg ügynök (Nyomás utána!) a doboknál és Susanne nővér (És megint dühbe jövünk) basszusgitáron képviseli a ritmusszekciót, Charile Firpo (És megint dühbe jövünk) gitárosként és végül Charlie O’Brien (Kincs ami nincs) karaktere, mint énekes jelenik meg színpadon.

Amennyiben Te is részt szeretnél venni ezen a különleges programon, akkor nincs más teendőd mint, hogy megválaszolod (helyesen) a következő kérdést: Mi volt Bud Spencer eredeti neve?

Válaszaitokat 2018. 06. 14 18:00-ig várjuk komment formájában a közösségi oldalunkon. Sorsolás 2017. 06. 14-én. A nyerteseket Facebook-üzenet formájában értesítjük.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda oldalát, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  • A játék időtartama: 2018. 06. 12-tól 2017. 06. 14-én 18:00-ig.
  • A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő kérdésre a bejegyzés alatti hozzászólásban történő helyes válasz beküldése. A nyereményjátékban történő részvétellel a jelentkező automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a Corn and Soda Magazin adatkezelési nyilatkozatát. Az adatkezelési nyilatkozatot itt olvashatja el!
  • A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 5 db páros nyereményjegyet sorsol ki a film vetítésére és az ezt követő emlékkoncertre (Pólus mozi május 15-én, pénteken 18:00-tól).
  • A nyeremények sorsolásának és a nyertesek kiértesítésének időpontja 2018. 06. 14. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  • A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes(ek) helyébe, amennyiben a nyertes bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon belépőt nyert olvasóinkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező összhangban az adatkezelési tájékoztatóval, illetve a hatályos jogszabályokkal összhangban az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...