Nyerj páros belépőt a Dzsungel című film premier előtti vetítésére! - Corn & Soda

Nyerj páros belépőt a Dzsungel című film premier előtti vetítésére!

A horror-veterán Greg McLean (Wolf Creek A haláltúra, 2005;  Rogue – A fenevad, 2007) Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált új mozija az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárjából készült. A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó 22 éves Yossi útját követi, aki az 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban megismerkednek Karl Ruprechter osztrák utazóval, aki a dzsungel jó ismerőjének vallja magát, majd rá hagyatkozva felfedezőútra indulnak az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire. A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá válik, miután újdonsült túravezetőjük váratlanul magukra hagyja őket a dzsungel mélyén. A következő három hét drámai küzdelemmel telik az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen – ahonnan nem mindegyikük tér vissza élve. Ghinsberg szerepében a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.

Forrás: Pannonia Entertainment

Ha helyesen válaszoltok kérdésünkre, most Ti is páros belépőt nyerhettek a Dzsungel című film premier előtti díszvetítésére, amely október 25-én, szerdán 19:00 órakor kerül megrendezésre a Pólus Moziban.

A kérdés, amelyre a válaszotokat várjuk, a következő: Hol és melyik évben született Yossi Ghinsberg? 

Válaszaitokat 2017. 10. 23 éjfélig várjuk komment formájában a nyereményjáték eredeti Facebook-posztja alá. Sorsolás 2017. 10. 24-én. A nyerteseket Facebook-üzenet formájában értesítjük.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda-t, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról, valamint megosztani bejegyzésünket, hogy barátaitoknak is értesülhessenek a játékról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása

 1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőségek munkatársai.
  2.A játék időtartama: 2017. 10. 17-tól 2017. 10. 23-ig.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő kérdésre a bejegyzés alatt hozzászólásban történő megválaszolása.
  4. A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 2db páros belépőt sorsol ki.
  5. A páros mozijegyek kizárólag a fent megnevezett filmre és időpontra vonatkoznak.
  6. A páros mozijegyek sorsolásának időpontja 2017. 10. 24. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  7. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon mozijegyet nyert olvasónkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...