Nyerj páros mozijegyet a Corn & Soda és a Mafab közös nyereményjátékán - Corn & Soda

Nyerj páros mozijegyet a Corn & Soda és a Mafab közös nyereményjátékán

A Corn&Soda Magazin és Magyarország legnagyobb filmes adatbázisa, a Mafab közös nyereményjátékának keretén belül most ismét páros mozijegy kerül kisorsolásra. A játékban való részvételhez mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolnotok: Melyik a kedvenc könyvadaptációtok?

Ezúttal tehát arra kérünk benneteket, kedves Olvasók, hogy írjátok meg, mely filmet tartjátok a legjobb könyvadaptációnak – annak pedig külön örülünk, ha megindokoljátok a választást! Íme egy kis segítség: http://www.mafab.hu/article/toplista-a-legjobb-konyvadaptaciok–35

Válaszaitokat 2017. 04. 09. 00:00-ig a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre várjuk névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda-t és a Mafabot, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása:

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőségek munkatársai.
  2. A játék időtartama: 2017. 03. 26-tól 2017. 04. 09-ig.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda közösségi (Facebook) és weboldalán megjelenő kérdés e-mailben történő helyes megválaszolása (a játék során feltett kérdésre a helyes választ a vonatkozó film kritikájában és/vagy a mafab.hu-n található filmes adatlapján találhatjátok meg).
  4. A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 2 főre szóló mozijegyet sorsol ki, amelyet a Mafab biztosít a Szervező számára.
  5. A páros mozijegy Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználható (kivéve a Palace Mammut mozit), ezek listája elérhető itt. (http://www.cinemacity.hu/cinemas)
  6. A páros mozijegy sorsolásának időpontja 2017. 04. 10. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható! A nyereményjegyek egy (a moziműsorban szereplő) szabadon választott, 2D-s előadás megtekintésére használhatóak fel.
  7. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető.

Ez is tetszeni fog...