Nyerj velünk ismét mozijegyet! - Corn & Soda

Nyerj velünk ismét mozijegyeket!

Forrás: imdb.com

Stephen King Az című könyvének legújabb adaptációja hetek óta elképesztő sikereket arat a mozikban. A félelmetesnél is félelmetesebb remake-hez kapcsolódva mi is összegyűjtöttük, melyek a kedvenc King-adaptációink, de ami ennél is fontosabb: ismét nyereményjátékot hirdetünk, melynek résztvevői között a Mafab jóvoltából páros mozijegyet sorsolunk ki. Tartsatok velünk!

Ahogy legutóbbi TOP 10-es listánk felvezetőjében is írtuk: a horror királya, vagyis Stephen King „nem egy jó könyvet írt, amiből aztán igen jó filmek – és sok közepes – kerekedtek ki. Stephen King az egyik legismertebb horroríró a világon, könyveivel a hetvenes évek közepe óta hódítja a közönséget, emellett tizenöt alkalommal nyerte meg a Bram Stoker Awardot, és még számos más neves kitüntetést kapott.” A méltán híres író ugyanakkor nemcsak a horror műfajában alkotott maradandót, így nem csoda, hogy olyan művek is felkerültek szerkesztőségünk toplistájára, mint A remény rabjai (The Shawshank Redemption, 1994) vagy az Atlantisz gyermekei (Hearts in Atlantis, 2001). Ugyanakkor számos film esetében felmerült bennünk a kérdés, vajon King is így látta volna viszont a történetet a vásznon, vagy éppen ilyennek álmodta meg karaktereit?

Játékunkban pedig éppen arra kérünk Titeket, kedves Olvasóink, hogy válaszoljátok meg a következő kérdést: Ki a kedvenc karaktered a Stephen King filmfeldolgozások alapján?

Forrás: imdb.com

Amennyiben inspirálódni szeretnétek a legjobb filmes adaptációk közül, akkor nem csupán nálunk, hanem a Mafab igen alapos, és kibővített listáján is megtehetitek!

Válaszaitokat 2017. 10. 15 éjfélig várjuk komment formájában, a nyereményjáték eredeti Facebbok posztja alá. Sorsolás 2017. 10. 16-án. A nyerteseket Facebook-üzenet formájában értesítjük.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda-t, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról, valamint megosztani bejegyzésünket, hogy barátaitoknak is értesülhessenek a játékról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása

 1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőségek munkatársai.
  2.A játék időtartama: 2017. 10. 01-tól 2017. 10. 15-ig.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő kérdésre a bejegyzés alatt hozzászólásban történő megválaszolása.
  4. A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 2 főre szóló mozijegyet sorsol ki, amelyet a Mafab biztosít a Szervező számára.
  5. A páros mozijegy Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználható, ezek listája a Cinema City weboldalán érhető el .
  6. A páros mozijegy sorsolásának időpontja 2017. 10. 16. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható! A nyereményjegyek egy (a moziműsorban szereplő) szabadon választott, 2D-s előadás megtekintésére használhatóak fel.
  7. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon mozijegyet nyert olvasónkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...