Nyerjetek velünk páros mozijegyeket! - Corn & Soda

Nyerjetek velünk páros mozijegyeket!

Ismét páros mozijegyeket nyerhettek velünk, ezúttal a Szörnyek és szerelmek hazai bemutatójához kapcsolódóan. A részleteket a cikkre kattintva, alább olvashatjátok; tartsatok velünk!

Víziszörnyek és ogrék, királyok és királynék, mágusok és kurtizánok gyűlnek össze a Gomorra és a Reality című filmjével is Cannes-i Nagydíjat nyert Matteo Garrone sajátos hangulatú fantasy-horrorjában, amelyben a tündérmesék legsötétebb oldalát ismerhetjük meg olyan látványvilággal és szereplőgárdával, amit bármelyik hollywoodi produkció is megirigyelhetne. A szürreális fantáziabirodalomban játszódó, bizarr karakterekkel és drámai fordulatokkal teli cselekmény a 17. századi történetíró, Giambattista Basile három történetét dolgozza egybe, amelyeket között az emberi gyarlóság és a bűnös szenvedélyek adják a kapcsolódási pontot.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három szomszédos királyság… Longtrellis Királynője (Salma Hayek) mindennél jobban vágyik egy gyermekre, semmilyen áldozattól nem riad vissza ennek érdekében – amikor pedig mágusok tanácsát követve sötét körülmények között kap egyet, teljesen kisajátítja. Mindeközben Highhills nem túl éles elméjű királya (Toby Jones) kizárólag azzal van elfoglalva, hogy házi kedvencként egy méteresre hízott bolhát nevelget, s megfeledkezik felnőtt lánya boldogságáról, akit egy balul elsült lovagi torna keretében egy erőszakos ogréhoz ad feleségül. Végül Strongcliff királyság nőcsábász ura (Vincent Cassel) csodás énekhangja alapján beleszeret egy öregasszonyba – a nő pedig egyre szörnyűbb játszmákba megy bele annak érdekében, hogy fenntartsa a fiatalság és kívánatosság látszatát.

A Cannes-ban Arany Pálmára jelölt, hét David Di Donatello-díjjal (az „olasz Oscar”) és tíznél is több további fesztiváldíjjal elismert alkotás május 31-étől látható a hazai mozikban, ám ha szerencsétek van, akkor most a Corn and Sodával páros belepőket nyerhettek a film premier előtti díszbemutatójára is, amelyet május 30-án, szerdán 19 órától rendeznek meg a Pólus Moziban.

És akkor most jöjjön a játék! Kedves Olvasóink, arra kérünk benneteket, hogy válaszoljátok meg (helyesen) a következő kérdést: Mi Giambattista Basile mesegyűjteményének eredeti címe, amelyen a film története alapul?

Válaszaitokat 2018. 05. 29 18:00-ig várjuk komment formájábana közösségi oldalunkon. Sorsolás 2017. 05. 29-én. A nyerteseket Facebook-üzenet formájában értesítjük.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda oldalát, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  • A játék időtartama: 2018. 05. 26-tól 2017. 05. 29-ig.
  • A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő kérdésre a bejegyzés alatti hozzászólásban történő helyes válasz beküldése. A nyereményjátékban történő részvétellel a jelentkező automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a Corn and Soda Magazin adatkezelési nyilatkozatát. Az adatkezelési nyilatkozatot itt olvashatja el!
  • A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 5 db páros nyereményjegyet sorsol ki a film premier előtti vetítésére (Pólus mozi május 30-án, szerdán 19:00-tól).
  • A nyeremények sorsolásának és a nyertesek kiértesítésének időpontja 2018. 05. 29. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  • A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes(ek) helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon mozijegyet nyert olvasóinkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező összhangban az adatkezelési tájékoztatóval, illetvhe a hatályos jogszabályokkal összhangban az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...