Októberi DVD premierek II. - Magyarország - Corn & Soda

Októberi DVD premierek II. – Magyarország

Az októberi DVD premierek különösen a horror-rajongók  számára tartogatnak igazi csemegéket.

Monsters: Sötét kontinens  (Monsters: Dark Continent, 2014)

Hét év telt el, mióta először megjelentek a bolygónkon. Azóta a Föld minden pontján észlelték őket, és letaszították az emberiséget a tápláléklánc csúcsáról. Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól, de a háború csak most kezdődik. Noah (Johnny Harris), a tapasztalt katona fontos és egyben veszélyes megbízást kap: az egyik legfertőzöttebb területre kell behatolnia, hogy kimentse egyik társát. Miután megtámadják a konvojukat, csak egy fiatal kadét lehet segítésére a harcban.

 

Kardfog kapitány és Lama Rama kincse (Kaptein Sabeltann og skatten, 2014)

Pinky, a bátor, árva kisfiú izgalmas, ugyanakkor veszélyes kalandra indul Kardfog kapitány oldalán keresztül az óceánon.  Céljuk, hogy megtalálják Lama Rama elveszett királyságát, s annak mesés kincsét, miközben Pinky is rátalálhat édesapjára.

 

Holnapolisz (Tomorowland, 2015)

A világból kiábrándult egykori gyerekzseni Frank (George Clooney) és a fiatal és intelligens Casey (Britt Robertson ) veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Ami pedig ott vár rájuk, az örökre megváltoztatja őket és a világot is. A film lebilincselő utazásra hívja a nézőket, akik olyan dimenziókban utazhatnak, amelyről eddig csak álmodhattak.

 

Star Wars – Az első trilógia

Most egy dobozban a filmtörténet úttörő sci-fi sorozatának első három része, amely egy csomagban tartalmazza a Baljós árnyak (The Phantom Menace, 1999), A Klónok támadása (Attack of the Cones, 2002) és A Sithek bosszúja (The Revenge of the Sith, 2014) epizódokat.

 

Star Wars – A klasszikus trilógia

A Csillagok Háborúja franchise előzményepizódjait tartalmazó gyűjteménnyel egy időben jelenik meg a klasszikus trilógia, mely az Új reményt (The New Hope, 1977) A Birodalom visszavág-ot (The Empire Strikes Back, 1983)  továbbá A Jedi visszatért (The Return of the Jedi, 1984) gyűjti egybe.

 

Insidious – Gonosz lélek (Insidious: Chapter 3, 2015)

A démonok köztünk élnek. A félelmeinkből táplálkoznak, a titkaink tartják őket a közelünkben. A régi szorongások testet öltenek és visszatérnek: a Lambert család – melynek tagjai az Insidious – A gonosz háza című sikerhorrorban mindent elkövettek, hogy elvágják azokat a kötelékeket, melyek nem eresztették őket a szellemvilág közeléből. Ez a film a múltjukat mutatja meg.
Ám nem ők a film hősei, hanem azok a kísértetvadászok, akik segíteni próbáltak rajtuk. A látó Elise Rainer és segítői, Specs és Tucker újra színre lépnek, és egy megszállott kamaszlánynak próbálnak segíteni. De ehhez át kell merészkedniük a túloldalra…

 

Törésvonal (San Andreas, 2015)

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.
Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

 

Törtetők (Entourage, 2015)

Sokan szeretnének a helyében lenni: Vincent Chase (Adrian Grenier) fiatal, szexi, színész, Hollywoodban él, és nagy karrier vár rá. Fél tőle, hogy a fejébe száll az éppen megszerzett hírnév, ezért megkeresi gyerekkori haverjait, és igyekszik a lehető legtöbbet lenni velük.
Együtt próbálják túlélni az Álomgyár csapdáit; igyekeznek nem bedőlni a hazugságoknak, de élvezni, mindent, amit a jómód, a szép nők és a lelkes rajongók és a ravaszkodó producerek kínálhatnak. Ám lehet, hogy még együtt sem elég erősek: hisz minél magasabban járnak, annál nagyobb a kísértés.

 

Csábítunk és védünk (Hot Pursuit, 2015)

Cooper (Reese Witherspoon) egy magabiztos, de tapasztalatlan rendőr, akinek még nem volt lehetősége terepen bizonyítani. Egy nap azonban megtörik a jég, ugyanis megkérik, hogy segítsen szállítani egy kartell szemtanút Dallasban. Ő és egy magasabb rangú tiszt elmennek a tanú házához, hogy felvegyék őt, és találkozzanak a feleségével, Daniellával (Sofía Vergara). Ahogy készülődnek, megtámadják őket orgyilkosok, és Coopernek a védelmébe kell vennie a vonakodó Daniellát. Amikor Cooper kapcsolatba lép a feletteseivel, rájön, hogy ők is kapcsolatban lehetnek a támadással. Cooper nem hajlandó átadni Daniellát a hatóságoknak, összefognak és elszöknek.

 

Amerikai Pszichó (Amerikan Psycho, 2000)

Patrick Bateman (Christian Bale) egy Wall Street-i yuppie, a siker, a státusz és a stílus megszállottja. Élete – gyönyörű mennyasszonyával (Reese Witherspoon) – egy igazi sikertörténet. De emellett egy pszichopata gyilkos, aki válogatás – és indíték – nélkül öl meg és darabol fel ismeretleneket és ismerősöket. Bret Easton Ellis ellentmondásos regényéből készült film kemény szatíraként ábrázolja a 80-as évek yuppie kultúrájának az árnyoldalát, miközben egy ijesztő és félelmetes képet vetít elénk.

 

Poltergeist: Kopogó szellem (Poltergeist, 2015)

Az 1982-es klasszikus horrorfilm remake-jének története szerint, egy amerikai család boldogan költözik be új, kertvárosi otthonába, azonban hamarosan különös jelenségek kezdik aggasztani őket. Az épületben ugyanis kísértetek járnak és nem nézik jó szemmel az új jövevények érkezését. Amikor elragadják a család kislányát, a kétségbeesett szülők felveszik a harcot a földöntúli teremtményekkel.

 

 

 

Ez is tetszeni fog...