Olvasd el, ha segítenél a bajba jutott zenészeknek! - Corn & Soda

Olvasd el, ha segítenél a bajba jutott zenészeknek!

MAO
Forrás: Sajtóanyag

Remek kezdeményezés a magyar zene képviselői számára! A Modern Art Orchestra egyedi kezdeményezéssel igyekszik segítséget nyújtani a kialakult körülmények miatt nehéz helyzetbe sodródott zenészek számára. A MAO létrehozott egy felületet, ahol könnyen gazdára lelhetnek az alkotók saját készleteit gyarapító lemezei.

Nem adományt kérünk, vagy alamizsnát, hanem olyan megoldást kínálunk, ahol adni is tudunk a felajánlásért cserébe. Manapság nem ritkaság, hogy egy-egy kiadó nem pénzbeli juttatásként ellensúlyozza a lemezeink elkészítésébe fektetett munkát, hanem az elkészült anyag CD készletéből bocsájt rendelkezésünkre példányokat. Sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy ezekből a példányokból sok-sok darab található a ruhásszekrény aljában. Ezeket egyébként is majdhogynem cask a koncertjeinken van esélyünk értékesíteni. Létrehozva a Termelői lemezpiacot, sok tekintetben aktuális és praktikus megoldást találtunk. Reméljük sokak elégedettségét szolgálja majd zenész és zenehallgatói oldalról egyaránt” – mondta Fekete-Kovács Kornél, a MAO vezetője

MAO
Forrás: Sajtóanyag

Közönség nélkül a művészet igencsak megsínyli a járványt. Ennek csökkentésére indult el a kezdeményezés, hogy az önhibájukon kívül koncertlehetőségek nélkül maradt zenészeknek segítséget nyújtson. A kézzel tapintható lemezek még napjainkban is nagy eszmei értékkel bírnak. Még inkább értékes lehet egy-egy gyűjtő számára, ha közvetlenül az alkotótól, esetleg dedikált példány formájában juthat hozzá kedvenc zenéjéhez.

A Termelői lemezpiac külön e célból létrehozott egy Facebook csoportot, amelyhez zenész és zenekedvelő egyaránt csatlakozhat.

Ez is tetszeni fog...