"Para-túra" a Rettegések éjszakáján - Corn & Soda

“Para-túra” a Rettegések éjszakáján

Az embernek a kezdetektől fogva lételeme a félelem. Ezt az elemi igényt, vagy éppen kuriozitásnak számító szórakoztató programot lovagolják meg augusztus 16 és 19 között a Kerekerdő Élményparkban egy interaktív show keretében. A hazánkban egyedülálló horror fesztivál során, mintegy 54 000 négyzetméteres területen elevenedik meg Debrecenben számos ismert horror karakter s teszi próbára még a legbátrabbak idegeit is. Mindezen kívül számos ijesztő meglepetésben lehet része a látogatóknak. Aki nem ijed meg a saját árnyékától, esetleg megtapasztalná, milyen is egy horrorfilmbe csöppenni vagy éppen egy nem hétköznapi szórakozásra vágyik annak tökéletes program a Rettegések éjszakája.

 

Hogy mi is várja a látogatókat, íme egy kis ízelítő:

Annabelle játszótere

A Rettegések stábja váratlan ajándékot kap: egy dobozt, benne egy babával. Egy borzalmas éjszakán egy szekta tagjai támadták meg a rettegések helyszínét, megszállták a szervezők bázisát. Nyomukban vér és fájdalom maradt. És még valami: a fanatikusok megidézték és kiszabadították a gonoszt, ami még náluk is veszedelmesebb, nem más, mint Annabelle. Viszont ez sajnos valakinek az életébe fog kerülni. Ne nézz Annabelle szemébe, mert az éjszakád hamarabb szakad félbe!

 

Dark Tape’s Studió

Kopogás a padlásról? Maguktól helyet változtató tárgyak? A sötétben megbúvó, ártó lények? Leomlik a fantáziavilág és a valóság közötti határ, és a képzelet szülte szörnyetegek életre kelnek, és végeznek a stúdióba lépő vendégekkel. Nem tudhatod, hogy a vászon előtt vagy mögött rejtőznek a sikolyokra vágyó karakterek.

 

Boszorkány-lak
100 évvel ezelőtt véres háború dúlt a boszorkányok és az élők között. A boszorkányok mindenható királynőjének ez idáig sikerült a sötétségben elrejtőznie, de estére előbújik rejtekéből, és káosz veszi kezdetét, amint lement a nap. Vigyázz a boszorkányokkal, mert nem csak a lelkedet veszik el!

Elveszett lelkek útvesztője

Az útvesző szép lassan vezeti bele a látogatót az őrületbe, hiszen a bent élők óhatatlanul is empátiát ébresztenek mindenkiben. Aztán ahogy egyre inkább őrületbe csap át a reménytelenbe vetett menekülés, úgy vált a látogatás majd horrorba. Az útvesztő látogatója hol a párjáért, hol meg a nem létező kilincsekért nyúlkálna. A Elveszett lelkek útvesztője ugyanis egy felettébb gonosz erő, mely a békétlen lelkeket szervezi gyilkos hadsereggé, melyek gyilkolásra szomjaznak mind a négy napon keresztül.

 

Mad hunter House

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban és a teraszon. És kicsit sem barátságos… Az eredmény hátborzongató és vérfagyasztó… Ezt az éjszakát sosem fogjátok elfelejteni. Ha túlélitek.

 

Bloody Ghost House

Egyik éjszaka a szervezők egyike tanúja volt egy brutális gyilkosságnak. Az áldozat egy híres médium volt és 7 követője, akik utolsó nyilvános szeánszukon megérezték egy gyilkos jelenlétét. És megtörtént a mészárlás… Szervezőnk nyomozásba kezdett, hogy a gyilkos kilétét felfedje. De… Ezzel magát és a Rettegések vendégeit is óriási veszélybe sodorja, hiszen a gyilkos mindent elkövet, hogy sötét titka mindörökre eltemetve maradjon…

 

Pszicho House –Elemegyógyintézet rejtélye

Mikor és hol kezdődött, senki sem tudja. Akármi és akárhogyan is történt, a világ egyik napról a másikra szürreális rémálommá vált, az emberiséget felfoghatatlan, halálos kór támadta meg és a holtak nem maradnak tovább holtak. Egy lezárt kórházi részleg, mely szörnyű titkokat rejt, hiszen a látogató bármerre is megy, a pulzusszáma az egekben lesz.

Belépőjegy: 5000 Ft/fő

Jegyértékesítés 2017. július 28. és 2017. augusztus 19. között:

Online:  http://rettegesekejszakaja.hu/

TDM Információs pont (4024 Debrecen, Piac utca 24. – Régi Városháza alatt – Hétfőtől péntekig 9:00 – 16:30)

Best FM szerkesztősége (4024 Debrecen, Darabos utca 35. Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00)

Kerekerdő Élménypark jegypénztára (4002 Debrecen, Olimpia fasor 23. Keddtől vasárnapig 10:00 – 17:00)

Ez is tetszeni fog...