Petőfi Zenei Díj 2016 - Corn & Soda

Petőfi Zenei Díj 2016

Idén első alkalommal, a VOLT fesztivál 0. napján kerül megrendezésre a Petőfi Zenei Díj elnevezésű gálaműsor, melynek középpontjában a hazai könnyűzene mainstream szereplői állnak. A díjat a Petőfi Rádió alapította, és egy online szavazás keretében dől el, hogy melyik előadó/együttes a numero uno a következő kategóriákat illetően:

Az év dala * Az év együttese * Az év női előadója * Az év férfi előadója * Az év videoklipje * Az év felfedezettje * Az év koncertje * Az év DJ-je

A műsor keretében a következő fellépőkre lehet számítani június 28-án: Lost Frequencies, punnany massif, Wellhello, Rúzsa Magdolna, Margaret Island, Halott Pénz, Quimby,Szabó Balázs Bandája, Mező Misi, Lotfi Begi, valamint nagykoncertet ad az este folyamán Ella Eyre, Wilkinson, és Ákos.

Szavazni a Petőfi Rádió honlapján lehet tegnaptól egészen június 20-ig, ahol először regisztrálnunk kell, majd az előbb felsorolt kategóriák mindegyikében leadni voksunkat. Nagy meglepetésre nem kell számítanunk, hiszen tényleg csak a legfelkapottabb előadók közül választhatunk, azonban némi ösztönzést jelenthet, hogy a szavazók között 8 darab VOLT fesztivál bérletet, valamint ugyancsak 8 darab VIP jegyet sorsolnak ki a díjátadó gálára.

Készült egy imázsvideó-szerűség is az eseményről:

Ez is tetszeni fog...