PIAF! THE SHOW - ANNE CARRERE előadásában újra Budapesten - Corn & Soda

PIAF! THE SHOW – ANNE CARRERE előadásában újra Budapesten

piaf-the-show-plakat-budapest-2016

Edith Piaf születésének 100. évfordulója alkalmából a világsikerű, eredeti PIAF! THE SHOW  francia produkció újra látható Budapesten a Kongresszusi Központban december 12-én.

PIAF! THE SHOW egy időutazás a Montmartre utcáira a „La Vie en Rose” segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét.

piaf-the-show-01-budapest

Az új Piaf-ként emlegetett, Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a PIAF! THE SHOW díszlete, hangulata előidézi az emlékeket. A kivetítőn az Edith Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett soha nem látott képeket is megcsodálhatunk majd. A show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri.

piaf-the-show-04-budapest

Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, egy olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét.

piaf-the-show-05-budapest

Anne Carrere ezután találkozott Edith Piaf barátjával, Germaine Ricord-dal, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki annyira emlékezteti Edith Piaf-ra. Anne Carrere-t azóta a világ összes országában az új Piaf-ként emlegetik és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.

 

 

Ez is tetszeni fog...