Programajánló: Jéghideg meglepetés az Ubertől! - Corn & Soda

Programajánló: Jéghideg meglepetés az Ubertől!

Érkezik a fagyi! Pénteken meglepetéssel kedveskedik felhasználóinak az Uber. Ugyanis ezen a napon fagyit szállítanak házhoz a hőségtől szenvedő budapestieknek.

uber

Budapest is csatlakozik a világ több mint 250 országában elérhető #UBERICECREAM akcióhoz, melynek keretében július 24-én 11 és 17 óra között rendelhetnek a hűsítő finomságból az Uber felhasználói. A hőséggel birkózó budapestiek a Mannaice olasz kézműves fagylaltját kóstolhatják meg pénteken, a kiszállítást pedig a az Uber 15 autós partnere végzi ezúttal rendhagyó módon motorral.

A promóció 2015. július 24-én 11 és 17 óra között vehető igénybe, a Gyümölcskosár és az Édes élet válogatásból egy adag egyaránt 3 gombócból áll és 800 forintba kerül. Két adag 1600 Ft, három adag ára pedig 2400 Ft. Egyszerre maximum három adag rendelhető.
“Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapest is csatlakozott a világ több mint 250 városában zajló akcióhoz, melyet 2012-ben indított útjára az Uber. Magyarország kiemelten fontos piac az Uber számára, ezért bízunk abban, hogy a 40 ezernél is több hazai felhasználónk pozitívan fogadja majd az #UberIceCream szolgáltatást, amivel a
hőséget próbáljuk elviselhetőbbé tenni ezen a forró nyári napon.” – nyilatkozta Fekete Zoltán, az Uber helyi vezetője.

Az Uber egy technológiai vállalat, amely az okostelefon alkalmazás által utasokat – azaz felhasználókat – köt össze a platformot valós időben használó autósokkal. Az Uber felülete jelenleg 58 ország 323 városában nyújt biztonságos és megbízható informatikai megoldásokat, melyeken keresztül naponta egymilliónál is több utazás valósul meg világszerte.

Az Uber 2014. november 12. óta Budapesten is működik, mára 40 ezernél is több regisztrált felhasználóval.

Az Uber alkalmazás az App Store-ból, a Play Áruházból, a Windows Phone Áruházból  vagy a get.uber.com webhelyen keresztül tölthető le.

Amennyiben már meg van alkalmazás, csak be kell állítani a helyszínt, majd a fagylalt ikon segítségével meg lehet rendelni a házhozszállítást.

Ez is tetszeni fog...