Programfigyelő – 2016 december 27- 2017 január 1. - Corn & Soda

Programfigyelő – 2016 december 27- 2017 január 1.

Eheti Programfigyelő: BRKLYN Holiday Festival / The End / Karácsonyi Hoki Buli – Winter Classic a Városligetben / Community Gospel Choir / Wolf Kati nagykoncert / Budapest Bár – dupla szilveszteri koncert / Virtuózok újévi koncertje

BRKLYN Holiday Festival:  Budapest, december 28-30.

A két ünnep között begyújtják a rakétákat és egy rendhagyó klubfesztivállal búcsúztatják a 2016-os évet! Ezen a héten hétfőtől szombatig sztárfellépőkkel, rezidens DJ-kkel és tematikus bulikkal várnak mindenkit a BRKLYN-ban!

7 buli = 1 helyen – A BRKLYN klubfesztivál keretein belül lehetőségetek lesz heti bérletet váltani, mely tartalmazza a szilveszteri bulibelépőjét is.

Garage Grooves
Dark&Blue – Bárány, Jován
Brklyn 1stday & Snapback pres No Diggity Pre NYE 1229
Best of Rock The Friday – DR BRS, Begi
Black&White Ball NYE Party
brk

The End: Budapest, december 26-31.

Bulizd át magad az újévbe két erdővé varázsolt bérházban, ahol több helyszínen is zajlik a móka egyszerre. Nem is kell ide több sóder, jöjjön a lényeg! Kik, mikor és mennyiért?

Peg Top: Rob

Vaddiszkó: DJ Quick
Mole Hall: DJs from Mainstage – Eckü (Hősök), Sena & ELO (Irie M.), Venom (H.Pénz), DJ Future
Tisztás: Amoeba Band & Friends, Feel The Funk Baby Allstars
Vaddiszkó: Zolee

Mole Hall: Bevild, JumoDaddy, Wondawulf
Peg Top: Nárai & Bellano & T-Boy
Tisztás: Hip To The Game festive edition w SoulClap Budapest ft. Judie Jay, Busa Pista
Vaddiszkó: Belányi

Mole Hall: Asan x Fixate (UK, EXIT), Cadik, Zomblaze, Planetmälcolm, Zosha , Nnothing
Peg Top: Danfeed
Tisztás: Ethnofil, Deck Attack special – Infragandhi, Cyborg Templar, Negro, Superman
Mole Hall: Secret Reality Előszilveszter

Vaddiszkó: Tom Tailor
Peg Top: Ablak-A-Dubra – Naga, Beta, André
Tisztás: Bohemian Betyars előszilveszter, Savages Y Suefo
Mole Hall: Dublic, Skrude, B’Andre, Palotai, Rob, DolbyRoll

Peg Top: Peg Top Allstars
Vaddiszkó: Vaddiszkó Allstars
Tisztás: Zuboly, NECC Party
end
Karácsonyi Hoki Buli – Winter Classic a Városligetben: Budapest, december 28-30.
2013 után idén ismét lesz Karácsonyi Hoki Buli – Winter Classic a Városligetben december 28-30. között. A Magyar Jégkorong Szövetség igazi ünnepet álmodott meg a magyar hoki bölcsőjébe, amely a szórakoztató programok mellett felvonultatja a hazai jégkorongozás teljes palettáját.

A háromnapos programsorozat a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek szól: a szuperminis korosztály ugyanúgy élvezheti majd a hétvégét, mint a legidősebbek. Lesznek U8-as és U10-es tornák és női válogatott hokimeccs is, míg a csúcspontot természetesen az első osztályú felnőtt férfimérkőzések jelentik majd. Az egész napos programok záró felvonása december 28-án és 30-án a Fehérvár AV19 Klagenfurt és RedBull Salzburg elleni EBEL-mérkőzése lesz, 29-én pedig dupla MOL Liga napot tartunk, délután az UTE a Sport Club Csíkszeredával mérkőzik meg, este pedig a tavalyi MOL Liga-döntő részvevői, a DVTK Jegesmedvék és a MAC Budapest csap össze, a Vajdahunyad vára lábánál.

A Winter Classic a szabadtéri jégkorongozás általánosan elfogadott neve, mióta a világ legjobb bajnoksága, az észak-amerikai NHL a New York állambeli Orchard Parkban megrendezte a 2008-as Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins mérkőzést. Nyitott pályás meccsekre korábban is került már sor, ám ekkor alakult ki a Winter Classic legfőbb jellemzője, hogy a magas színvonalú jégkorong-eseményből az egyik legnézettebb show-műsorrá vált, amely ünnepli a sportág szabadtéri gyökereit. Azóta szerte a világon hódítanak az ilyen nyitott pályás rendezvények, Észak-, Nyugat-, és Közép-Európában is tartottak már “téli klasszikusokat” nyitott hokipályákon vagy más sportágak létesítményeiben.

A Magyar Jégkorong Szövetség sem kezdő a szabadtéri eseményeket tekintve: 2009-ben a Ferencváros és az Újpest több ezer néző előtt mérkőzött egymással a legendás Kisstadionban, majd 2013 decemberében az ideihez hasonló rendezvényre került sor.

894814_33
Community Gospel Choir: Budapest, december 28

Nagy-Britannia első számú gospel kórusa, a London Community Gospel Choir 2016. december 28-án, a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik!

A színpadon a tradicionális gospel előadásmódot ötvözik a funky-s, swinges, R’n’B-s hangzással, melyet pezsdítő koreográfiájuk tesz teljessé. Garantáltan elvarázsolnak mindenkit!

Több alkalommal jártak már Budapesten, mindannyiszor felejthetetlen élményt nyújtottak a nagyérdeműnek. Teltházas koncertet adtak a Müpában, a Millenárison és 2010-ben az Arénát is megtöltötték. Ezúttal 2016. december 28-án, a Budapest Kongresszusi Központban hallhatják őket, ahol mind zeneileg, mind koreográfiailag is elvarázsolják a közönséget.

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu

london_community_gospel_choir

Wolf Kati nagykoncert: Budapest, december 29

A csodálatos hangú énekesnőt, Wolf Katit nem kell bemutatni a hazai közönségnek. Mindig megújul és mindig valami újat mutat be. 2016. december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban egy különleges koncerttel készül: saját zenekara mellett, a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekarral is színpadra lép.

Idén év végén egy igazán különleges nagykoncerttel szeretné meglepni a rajongókat. Ezen az estén találkozhatnak Wolf Kati megszokott lendületes és érzelmes dalaival – felcsendülnek majd a Szabadnak lenni, az Utazás, a Lángolj vagy a Szerelem, miért múlsz? című slágerek -, de a kevésbé ismert, meghittebb oldalával is bemutatkozik a nagyközönség előtt.A műsor második felében pedig a Liszt Ferenc Kamarazenekar kíséretében egy visszafogott, ám annál emelkedettebb hangulatú légkört varázsol a nézőtérre. A közönség egy kis ízelítőt kap ebből a nem mindennapi együttműködésből, mivel jövőre egy nagyszabású közös projektre készülnek. A mostani közös produkciójukban Wolf Péter és Sztevanovity Dusán dalai szólalnak meg egy egészen újfajta feldolgozásban, ám egy-két meglepetés dallal is készülnek!

December 29-én este egy kivételes hangú és hangulatú koncertnek lehetnek részesei azok, akik ellátogatnak a Budapest Kongresszusi Központban. Ez a koncert méltó zárása lesz a 2016-os évnek.

Jegyek kaphatók: www.broadway.hu

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Budapest Bár – dupla szilveszteri koncert: Budapest, MOM Kulturális Központ december 31., 15 és 19 óra

Bemelegítenétek az éjszakai bulihoz vagy éjfélkor otthon koccintotok, de előtte kimozdulnátok? Mit szólnátok egy jó kis Budapest Bár koncerthez? Gyertek, és lazuljatok velünk Szilveszter este!

Fellép a Budapest Bár zenekar és Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Kiss Tibor, Frenk, valamint Keleti András.

Amit kínálunk: szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek, és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában.  Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos más műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel teremtve meg egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

További információ:

www.budapestbar.hu

www.momkult.hu

budapestbar_szilveszter1_fotos_raffayzsofia

Virtuózok újévi koncertje: Budapest, 2017. január 1., 19.30

A Virtuózok az elmúlt két évben valódi mozgalommá vált, mely egyik legnagyobb sikerének tekinti, hogy a klasszikus zenét közel hozta az emberekhez, s ezzel minden eddiginél szélesebb rétegeket nyert meg ennek a csodálatos műfajnak.

Hagyományteremtő szándékkal a Virtuózok Produkció 2016. január 1-jén, gálakoncerttel köszöntötte az újesztendőt. A Zeneakadémia nagytermében, a klasszikus zene otthonában várták követőiket, hogy együtt ünnepeljék az év első napját a jövő nagy reménységeivel és mestereikkel. A nagysikerű hangversenyt a televízió képernyőjén élőben követhették a nézők.

A koncert jegyei néhány nap alatt elkeltek és a televíziós nézettség is rekordokat döntött. A vártnál is nagyobb sikerre való tekintettel a Virtuózok Produkció a folytatás mellett döntött.

2017. január 1-jén a Zeneakadémia nagytermében újra megrendezik a Boldog Új Évet Virtuózok! című koncertet, mely ebben az évben zenei tematikáját tekintve magyar szerzők, illetve magyar témájú darabok bemutatására épül.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ez is tetszeni fog...