Programfigyelő február 15-21. - Corn & Soda

Programfigyelő február 15-21.

A heti Programfigyelő keretében a következő eseményeket ajánljuk nektek: Vírus Pszicho Est: Párkapcsolati változások; Bántalmazó kapcsolatok, Boat Show, Indoor Sörfesztivál és a Székesfehérvári Toros Pálinkafesztivál. Így választhattok komoly, pszichológiai, életvezetési problémákkal foglalkozó előadások közül, s a felhőtlen szórakozásra vágyók is megtalálhatják a kedvükre való programot.

vírus pszicho est

Vírus Pszicho Est: Párkapcsolati változások; Bántalmazó kapcsolatok: Budapest, február 17.

HELYSZÍN: Tütü Budapest, 1051 Budapest, Hercegprímás utca 18

Hogyan alakul egy kapcsolat evolúciója, és mire érdemes különösen figyelnünk az egyes állomásokon? Létezik bevált recept, vagy mindennek a kulcsa a folyamatos figyelem? dr. Hammer Zsuzsanna lesz a kalauzunk a párkapcsolatok útvesztőjében. Majd Barkász Heléna segítségével tudhatjuk meg, mik is a bántalmazó kapcsolat alapvető ismérvei, hogy miért jönnek létre, és hogy hogyan lehet szabadulni belőlük.

Belépő: 500 forint aminek megvásárlásával támogatod a Vírus Estek szervezését

boat2016

Boat Show: Budapest, február 18-21.

Idén 25. alkalommal rendezik meg a Budapest Boat Show-t a Hungexpón 2016. február 18. és február 21. között. Ebben az évben is a tematikához kapcsolódó programokkal várják a közönséget, így érdemes megnézni az olimpiai hajóosztályok kiállítását, illetve ki tudunk próbálni kilenc oktatóhajót is a bemutató medencében. A show keretében rendezik meg a Kinect Olimpiát, ahol különböző olimpiai sportágakban lehet versenyezni, és a GRIND versenyt sem érdemes kihagyni.

Belépőjegyek: Playboy VIP 5500 forint, a helyszínen 2500 forint, online elővételben 2000 forint, ugyanez regisztrációval egybekötve 1700 forint, X. kerületi lakosoknak 500 forint (ne hagyd otthon a személyidet és lakcímkártyádat), családi jegy 5000 forint (két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek), kedvezményes jegy 1500 forint.

sörfeszt

Indoor Sörfesztivál: Budapest, február 19-21.

Idén először a hideg napokban már itthon is belevethetjük magunkat a sörkavalkádba, méghozzá az első Indoor Sörfesztiválon, a Gellért Hotel összes termében, február 19. és 21. között. A Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében pedig most egy egész hétvégén keresztül hódolhatunk a csaknem 100 féle kisüzemi sörnek és sörgasztronómiai csodáknak. Az ételstandoknál a Gellért vezető séfje, Héjja László finomságai kínálják az alapot az italokhoz, míg vasárnap sör brunch-csal búcsúztatjuk a hétvégét.  Az ország legjobb sörcsapolóját, Horváth Esztert, szórakoztató sörkóstolót tart Katona Csaba, a “sörtörténeti tudományok” elismert szakembere és megtudhatjuk, hogyan látja Fabók Mihály a Gundel sommelier-je az “ellentábor” képviseletében a sört. A fesztiválra az elővételi napijegy 2490 Ft, és érdemes is elővételben biztosítani a helyet, mert a helyszínen 2990 Ft-ért lesz kapható, a 3 napos bérlet 5990 Ft-ba kerül. Minden belépő mellé jár egy logózott korsó is, amit egy alkalommal szabadon választott ajándék sörrel is megtöltenek a fesztiválon.

toros székesfehérvár

Székesfehérvári Toros Pálinkafesztivál: Székesfehérvár, február 19-21.

2016. évben immár V. alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Toros és Pálinkafesztivált február 19-21. között. A megszokott színvonalat tovább emelve, még több programmal, jópofa vetélkedőkkel és nyereményekkel készülünk. Ismételten számos ismert fellépővel és vetélkedőkkel készülünk, finom falatokkal és kiváló pálinka különlegességekkel.

Ez is tetszeni fog...