Programfigyelő – november 21-27. - Corn & Soda

Programfigyelő – november 21-27.

Eheti Programfigyelő: Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál/Társasjátékok ünnepe/Microsoft PlayIT Show Budapest/Téli PagonyFeszt/OPEN Fesztivál/

Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál: Budapest November 23-27.

November 23-27. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban, a Puskin moziban, az Art+ moziban és a Szlovák Intézetben futnak majd a világ legfrissebb és legizgalmasabb rajzfilmjei a 14. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon. Idén az Anilogue öt napja alatt 13 vadonatúj egész estés animációt és közel 200 rövidfilmet mutatnak majd be. Néhány filmet ingyenesen nézhetnek majd meg az animáció szerelmesei.

Jegyek elővételben már vásárolhatóak teljes áron az Urániában és a Puskinban 1400 Ft-ért, az Art+ Cinemában 1100 Ft-ért, kedvezményesen az Urániában és a Puskinban 1100 Ft, az Art+Cinemában pedig 900 Ft-ért.

Anilogue

ana

Társasjátékok ünnepe: Budapest, november 26-27.
A modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja egész hétvégén izgalmas programmal várja a társasjátékozás iránt érdeklődőket: lesznek társasjáték-bemutatók, társasjáték-kölcsönzés: több száz játék helyben kipróbálható, játékoktatások, szabálymagyarázatok szakértő játékmesterektől, karácsonyi játékvásár kedvezményes áron és extra akciókkal.

Gemklub

tarsas

Microsoft PlayIT Show Budapest: Budapest, november 26.
A régió legnépszerűbb gamer- és IT rendezvénye ismét fantasztikus programmal várja a videojátékok és a technológia újítások szerelmeseit. Találkozhattok hazánk legnépszerűbb videósaival, kipróbálhatjátok a legújabb VR eszközöket és belekukkanthattok a legmenőbb játékokba is. Természetesen ezúttal is megrendezésre kerül a cosplay verseny, és Esport játékokban sem lesz hiány, ahol akár az ország legjobbjaival is összemérhetitek tudásotokat.

Playit

play

Téli PagonyFeszt:  Budapest, november 26.
Várd az ünnepeket a Pagonnyal! A jól ismert PagonyFeszt programsorozat legújabb, téli állomása ismét változatos, színes, családi programokkal vár mindenkit, melyekről nem érdemes lemaradni.

Téli Pagonyfeszt

pagony

OPEN Fesztivál:  Budapest, november 21-27.
A 2. OPEN Fesztiválon az Open Latitudes 3 és a SÍN Kulturális Központ támogatásával külföldi, a MU Színház jóvoltából pedig hazai előadásokat láthat a közönség, illetve a MU szép korú civilekkel készített közösségi színházi előadását.

MU Színház

mu

Ez is tetszeni fog...