Régi dalból új EFOTT-himnusz született - Corn & Soda

Régi dalból új EFOTT-himnusz született

Nem akármilyen trió állt össze az EFOTT idei indulójához: a csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legnagyobb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS.

A “Régi nyár” lett az EFOTT új himnusza. A fiatalok nagy örömére örömére augusztus 26-30. között megtartják az óriástalálkozót a Velencei-tó északi partján olyan fellépőkkel, mint Flo Rida, a Five, Majka & Curtis, Király Viktor vagy Metzker Viktória.

EFOTT himnusz Kollányi Zsuzsival

A fesztiválhoz persze elengedhetetlen egy ütős track, ami nem csak felidézi az emberben a nyári estéket, de löketet is ad egy újabb táncos éjszakához – a „Régi nyár” pedig tökéletesen hozza ezt.

EFOTT himnusz forgatás Lofti Begivel

A Venus együttes egykori, kirobbanó sikerű száma 2020-as verziójában egy lüktető tempójú, fejből kitörölhetetlen felvétel lett.

EFOTT himnusz forgatás földön
EFOTT himnusz forgatás vízen

Földön, vízen, levegőben forgatták a fesztiválhimnusz klipjét. Az alkotók nem bízták a véletlenre, teljeskörűen bevették a Velencei-tavat, ahol kilátóra másztak, hajóra szálltak, vonatoztak és a jelenetekbe még egy kabrió is begurul. A munka nem volt teljesen akadálytalan, hiszen DR BRS, vagyis Béres Attila, frissen gipszelt lábbal nyomta le a forgatási napot.

EFOOT-himnusz, Régi nyár:

Ez is tetszeni fog...