Részletek szivárogtak ki Tarantino új filmjéből - Corn & Soda

Részletek szivárogtak ki Tarantino új filmjéből

Noha a tervek szerint a Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood, 2019) csak júliusban jelenik meg az Egyesült Államokban, máris dagad a botrány a Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994) és a Django elszabadul (Django Unchained, 2012) rendezője, Quentin Tarantino legújabb mozija körül.

Fotó: Variety.com

A film (amelyben mások mellett Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie vagy épp Tim Roth is szerepet kapnak) az első előzetes alapján egy fekete komédia lesz, amely a hatvanas évek végén játszódik Hollywoodban. Ugyan az első előzetes meglepően kevés részletet árult el a cselekményből, a kedélyeket máris borzolja, hogy egy (feltételezhetően a film készítéséhez közel álló) ismeretlen a napokban kiszivárogtatott egy három és fél perces videót, amelyben a történet egyik kulcsjelenete zajlik.

Quentin Tarantino egyelőre nem reagált a hírre, több külföldi portál azonban arról számolt be, hogy az incidens késleltetheti a film megjelenését, míg mások szerint az sem kizárt, hogy nem kerül a mozikba.

Fotó: Latin American Post

A kritikusok vegyesen fogadták a fent látható jelenetsort, egyesek csak arra hivatkoztak, a Volt egyszer egy Hollywood kísértetiesen emlékeztet Rick Astley – Never gonna give you up című slágerére.

Mindez történt ma, április 1-én, így természetesen ez az egész csak egy vicc.

Ez is tetszeni fog...