Részvételi lehetőség egy kutatásban! - Corn & Soda

Részvételi lehetőség egy kutatásban!

Kedves olvasóink! Segítségeteket szeretnénk kérni egy irodalomszociológiai kutatásban, melyet otthonról, elektronikus úton is elvégezhettek.

Kamarás István OJD az ország egyik legelismertebb és legnagyobb irodalom- és vallásszociológusa, valamint az ember- és erkölcstan hazai alapjainak lefektetője. Tudományos tevékenysége során számos irodalomolvasással és befogadással kapcsolatos tanulmányt publikált. Vizsgálta már többek között Örkény István egyperceseinek, Kertész Imre Sorstalanságának, Sánta Ferenc vagy Kosztolányi Dezső novelláinak vagy épp Bulgakov A Mester és Margaritájának recepcióját, napjainkban pedig a nemrég elhunyt Eszterházy Péter szövegeinek befogadásvizsgálatát végzi.

A kutatás elősegítéséhez ajánlotta fel segítségét szerkesztőségünk. Ehhez nem kell mást tennetek, mint az alább található linken lévő kérdőívet letöltenetek, s az ott talált instrukciók alapján kitölteni azt. A válaszadáshoz egy-egy adott Eszterházy-szöveg elolvasása is hozzátartozik, s a kitöltés nagyjából 50-60 percet vesz igénybe. A kitöltött adatlapokat kérjük, küldjétek a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre, mi pedig továbbítjuk azt a kutatás vezetőjének. A kérdőív természetesen anonim, s a kapott információkkal a legnagyobb diszkrécióval bánnak a későbbiekben. A kérdőívek leadási határideje Vízkereszt ünnepe, azaz 2017. január 6. Kérjük utána már ne küldjétek válaszaitokat. Hálásan köszönjük segítségeteket.

Letöltési link a kérdőívhez: http://data.hu/get/10156615/kerdoiv.docx

Ez is tetszeni fog...