Robbie Williams a Sziget -1. napján - Corn & Soda

Robbie Williams a Sziget -1. napján

sziget -1Erre szerintem senki se számított, legalábbis a találgatások között én találkoztam Robbie Williams nevével. Pedig igaz a hír, a Sziget -1. napján a brit fenegyerek lesz a fő attrakció, aki a Let Me Entertain You turnéjával lép fel 2015. augusztus 10-én a Óbudai-szigeten.
A Sziget Szervezőiroda jövő hétre ígérte a további neveket az eddig bejelentett nevek mellé.
Akikkel már biztosan találkoznak a szigetlakók: Florance and the Machine, Alt-J, Blasterjaxx, Awolnation, JAmie Woon, Fauve, Jose Gonsalez, The Subways, Babylon Circus, Kadebostany és a frissen bejelentett Robbie Williams.
A fogadtatás természetesen vegyes volt, különösen a Linkin Parkra és Metallicara tippelők akadtak ki, de azzal vígasztalják magukat, hogy jövő héten újabb nevekkel bővül a  line up. Igazán nagy teher van most a szervezők vállán, hogy a tavaly Legjobb európai fesztivál díjat elnyert Sziget idén is ütősre sikerüljön.
A 25 000 db kibocsátott jegyből az első 10 000 db early bird áron, 18 000 Ft-ért már kapható! A 7napos bérlet a -1. napra is érvényes! Online jegyvásárlás és további információk: www.sziget.hu

Ez is tetszeni fog...