Ronnie Wood portréfim - az Isten tenyerén a mozikban - Corn & Soda

Ronnie Wood portréfim – az Isten tenyerén a mozikban

Ronnie Wood-ról, a Rolling Stones legendás gitárosáról Isten tenyerén (Somebody Up There Likes Me) címmel készült portréfilm.

Október 22-től érkezik országszerte a mozikba Mike Figgis zenés dokumentumfilmje, amely meghitt portrét mutat be a Rolling Stones legendás gitárosról, Ronnie Wood-ról, mint zenészről, művészről és örök túlélőről. A film a hetvenes éveiben járó, mindig az élvonalba tartozó zenész karrierének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei inspirálták, hogy rockzenésszé váljon – az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el. Ronnie Wood a rocktörténet olyan nagyságaival dolgozott, mint a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

Ronnie Wood

A filmben Ronnie Wood őszinte vallomásokban kalauzolja végig a nézőket élete történetén, zenei és festőművészi pályafutásán, olyan barátokat, kollégákat is megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Roonie Wood

A film közel húsz moziban látható országszerte, Budapesten a Puskin, Toldi, Művész moziban, az Urániában és az Art+ Cinemában, emellett számos további helyszínen, többek közt Szegeden, Debrecenben, Szombathelyen és Miskolcon is bemutatják.

Ez is tetszeni fog...