Rozsomákot kinyiffantja a Marvel - Corn&Soda

Rozsomákot kinyiffantja a Marvel


Rozsomák
(aki az antigeekek köreiben nemes egyszerűséggel Farkas néven fut) elpusztíthatatlansága elméletileg kizárná, hogy bármi is végezhessen vele, de mivel a Marvel alkotóit végtelen fantáziával áldotta meg a sors, találtak egy kiskaput, hogy kinyírják az egyik legnépszerűbb mutánst.

Logan először egy Hulk képregényben bukkant fel, miután John Romita és Len Wien megalkotta a karaktert, majd az X-men oszlopos tagjaként vált ismertté. A saját maga számára is rejtélyes múlttal rendelkező mutáns csontváza adamantium bevonatú, ami a Marvel univerzum legerősebb féme, ez és öngyógyító képessége alapvetően halhatatlanná teszik.
Legalábbis eddig azzá tették, de miután  meg megfertőződött egy olyan vírussal, aminek mellékhatásaként elvesztette öngyógyító képességét. Ezzel a lehetőséggel éltek az alkotók, és egy szép kövér marketingfogással karöltve kinyírták.  Rozsomák halálát egy négy részes sorozatban jelentették meg, aminek a beszédes Death of Wolverine (Rozsomák halála) címet adták, értelemszerűen a végzet a 15-én megjelent utolsó részben érte utol Logant. A történet szerint Logan fejére vérdíjat tűznek ki, és olyan karakterekkel kell szembeszállnia, mint Kitty Pride, Ogun, Kardfogú vagy éppen Vipera, aki a legutóbbi Farkas filmből is ismerős lehet.

Logan halála ütősre sikerült, de valószínűnek tartom, hogy nem utoljára találkozunk vele, hiszen a képregények világában nem ő lenne az első, aki visszatért a halálból.Rozsomák halála

Ez is tetszeni fog...