Sikert aratott a Mélytengeri pokol - Corn & Soda

Sikert aratott a Mélytengeri pokol

dw_700278495

Mélytengeri pokol

 

Mark Wahlberg, Kate Hudson és Kurt Russel közös filmje hatalmas sikert aratott kedd este a Torontói Filmfesztiválon. A Mélytengeri pokol című alkotás szeptember 29-én ér el hazánkba és mi már alig várjuk a szerkesztőségben, hogy megnézhessük. A történet valós eseményeket dolgoz fel. 2010. áprilisában a Deepwater Horizon olajfúrótorony katasztrófája 11 ember életét követelte. A Mexikói-öbölben történteket 112-en élték túl, köztük Mike Williams is, aki ott volt a bemutatón és akit maga Mark Wahlberg alakít. Olyan valósághűen ábrázolta Peter Berg filmje az eseményeket, hogy a közönség Torontóban percekig állva tapsolt a vetítés végén.

Mark Wahlberg, Director Peter Berg, Gina Rodriguez, Kate Hudson and Kurt Russell seen at Lionsgate's "Deepwater Horizon" premiere at the 2016 Toronto International Festival on Tuesday, Sept. 13, 2016, in Toronto. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for LionsgateAP Images)

Mark Wahlberg, Director Peter Berg, Gina Rodriguez, Kate Hudson és Kurt Russell

A történet szerint kétes teszteredmények érkeznek a fúrásokról. Azonban egy vezető személy a Deepwater Horizon vállalatnál – akit John Malkovich alakít – folytatni akarja a további munkálatokat. Ennek eredménye, hogy a csúcstechnológiával felszerelt fúrótornyot hatalmas robbanás rázza meg áprilisban. Pusztító erejű gázok törnek e felszínre és az egész komplexum lángba borul és süllyedni kezd. Ebben a pokolban kell helytállnia a legénységnek, köztük is Mark Whalbergnek, Gina Rodrigueznek és Dylan O’Briannek. A színészgárda minden tagja megtiszteltetésként éli meg, hogy e film szereplője és hogy igazi hősök nevéhez adják arcukat és tehetségüket. “Nagy kihívást jelentett mindannyiunknak, hogy valós embereket keltünk életre. Hatalmas megtiszteltetés, hogy eljátszhattam ezt a szerepet.” – nyilatkozta Kurt Russel és hasonlóképpen a többiek is. Kíváncsian várjuk mi is a premiert kis hazánkban, remélem itt is nagy sikere lesz, de az biztos, hogy nem fog csalódást okozni.

Ez is tetszeni fog...