Sörfeszt 2.0 - Mozdulj ki Pestről! - Corn & Soda

Sörfeszt 2.0 – Mozdulj ki Pestről!

sörfeszt

A 2015-ös évinél is nagyobb, változatosabb kínálattal várja a minőségi komló szerelmeseit a Kézműves Sörök Fesztiválja Hódmezővásárhely szívében. A tavaly nagy sikert aratott rendezvény május 5 és 8. között tárja ki kapuit az érdeklődők előtt.

30 sörfőzde közel 150 féle különlegessége várja bevetésre készen a Sörfeszt 2.0 – Kézműves Sörök Fesztiválja vendégeit. A tavalyi, zömmel hazai kedvencekből álló kínálat külföldi „sztárfőzdékkel” bővült: a mára világhírű, felvidéki Kaltenecker Pivovar mellett először érkezik az alföldi városba az Igazi Csíki Sör, de a fesztivál faházaiban a brit Fuller’s London Pride és a világ legjobb sörének megválasztott belga Delirium Tremens is bemutatkozik. Igazi unikumnak számít a cseh Hrabal sörfőzde, aki egy igazi, prágai sörtúra hangulatát hozza majd Hódmezővásárhelyre.

Az impozáns sörkínálat mellett számtalan ingyenes program várja majd a látogatókat. rögtön a fesztivál első napján egy szenzációs rockabilly partyval kezd Fenyő Miklós, jön a nemzetközi vizeken is sikeres Compact Disco, nomeg a Coco Bongo, az Útközband, a Twentees, a Docpiano Band és a Rockefeller is.

Sörfeszt 2.0 – Kézműves Sörök Fesztiválja

Hódmezővásárhely, 2016. május 5-6-7-8.

Ez is tetszeni fog...