Sorozathírek - horror rajongók figyelem! - Corn & Soda

Sorozathírek – horror rajongók figyelem!

Zombik, vámpírok, szörnyek jönnek! Nyugi csak a képernyőre, de legalább lesz majd mitől eltakarni a szemed. Kattints! Ha mersz.

Elsőre egy inkább drámaibb horror sorozatról mutatok egy előzetest, ami február 8-án fog visszatérni. Ez nem más, mint a The Walking Dead. Ez az a sorozat ami nagyon megosztja az embereket, és sokan nem is tudják, hogy miért nézik még mindig. Ezek az emberek azok, akik még nem fogták fel, hogy ez inkább dráma mint horror, de a horror rajongóit is képes kielégíteni a zombihentelős részeivel. További szócséplés helyett íme az előzetes, ami üt, mint Tyson.

A csapat láthatóan onnan fogja folytatni az útját, ahol elköszöntünk tőlük a téli szünet előtt. A csapat egyébként egy taggal már biztos, hogy bővülni fog. Őt Ross Marquand fogja játszani, és igen valószínű, hogy egy meleg karaktert fog alakítani. hogy miért fontos az egy zombiapokalipszisnél, hogy valaki meleg-e vagy sem, azt nem tudom, de mindegy, talán jobb is ezt nem piszkálni.

A második előzetes már a picit keményebb vonulaton a The Strainhez egy kedvcsináló.

Sajnos ez majd csak nyáron lesz látható. Július 12. lesz a premier, addig meg ehhez is hasonló kedvcsinálókkal és előzetesekkel kell beérnünk.

A sorozat készítője elárulta, hogy az első két évad a könyvtrilógia első részét dolgozza fel, szóval ez a könyv második fele lesz. Azt már a videóból is láthatjuk, hogy a probléma csak nő és a Mesterrel történő harcnak még nincs vége. Kíváncsian várjuk, hogy a vámpírok tanácsa szálon mi fog történni.

Ez is tetszeni fog...