Soulbreakers koncert a Muzikumban - Corn & Soda

Soulbreakers koncert a Muzikumban

A Soulbreakers zenekar november 17-én koncertezik a Muzikumban. A csapat, akikre eddig inkább az angol nyelvű számok voltak a jellemzőek, most két új, magyar nyelvű dallal is megörvendezteti a közönséget a készülő, legújabb lemezükről. A zenekar első lemeze, a Beat Up!  után most egy új anyagon dolgozik, melynek megjelentetését 2018 tavaszára tervezik.

forrás: sajtóanyag

A Soulbreakers három energikus, invenciózus, hangszerét uraló muzsikus power-triójára építi produkcióit, akik játékukkal képesek megteremteni a széles, “nagy” zenekari hangzást, méltó alapot biztosítva ezáltal a két frontembernek: Pleszkán Écskának és Radovics László ” Kyru”-nak. A csapat már a kezdetektől fogva előszeretettel ötvözi a blues muzsikát és a soul zene lágyabb hangzását a rockzene elemeivel. Az így létrehozott stílust ők maguk heavysoul névre keresztelték.

A profi, sokat próbált muzsikusokból álló brigád, számos színpadot megjárt már, minden nyáron találkozhatunk velük a különböző fesztiválokon (Gastroblues, Sziget, Művészetek Völgye, Tatai Víz Zene Virág stb. ) A hazai színpadok mellett a Soulbreakers sokat koptatja a környező országok pódiumait is.

A csapat a 2016-os X-faktor színpadán is bizonyított, a zenekarok kategóriájában a második helyen végeztek.

A zenekar első lemeze, a Beat Up! után most egy új anyagon dolgozik, melynek megjelentetését 2018 tavaszára tervezik. Szerencsére a rajongóknak nem kell eddig várniuk, hiszen a Soulbreakers november 17-i koncertjén két vadonatúj magyar nyelvű dal is elhangzik majd a készülő lemezről.

A koncert helyszíne:
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.

Soulbreakers zenekar
Pleszkán Écska és Radovics László „Kyru” – ének
Ratkóczi Huba – basszusgitár
Péter Gábor – gitár
Mózes Zoltán – dobok

forrás: Sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...