Sport és Gourmet fesztivál Európa Vizes Fővárosában - Corn & Soda

Sport és Gourmet fesztivál Európa Vizes Fővárosában

sport

Sport, zene és gourmet ízek várják a sportrajongókat és a gasztronómia szerelmeseit július 6. és 10. között, Hódmezővásárhelyen, a 43. ARENA Junior Úszó Európa Bajnokság idején, a Kossuth téren.

Az Úszó EB és a Sport és Gourmet fesztivál idejére Hódmezővásárhely belvárosa gigantikus szurkolói klubbá változik, a Kossuth téren felállított óriás kivetítőn élőben követhetjük a 43. Arena Junior Úszó Európa-bajnokságot és drukkolhatjuk végig a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokság döntőit.

Beatrice

Mindeközben a Sport és Gourmet Fesztivál nagyszínpadán legendás zenekarok, szerdán a Honeybeast, csütörtökön az Ocho Macho, pénteken Nagy Feró és a Beatrice, szombaton a Mystery Gang, vasárnap pedig Tom White and the Mad Circus fokozzák a hangulatot.

Honeybeast

A gourmet életérzést a haza street food kínálat olyan extravagáns szereplői hozzák el, mint például a Befaló Bill, akik a hamisítatlan barbecue elkötelezett hívei. A hagyományos barbecue megismertetését és népszerűsítését tűzték ki céljuknak, Magyarországon egyedülálló, formaoltalommal védett, két és fél tonnás! offszet szmókerükkel pedig mindenkit lenyűgöznek.

Befaló Bill

A fantasztikus ízek mellé pedig a világ legkülönlegesebb, csúcsminőségű kézműves söreit hörpinthetjük fel. A magyar kézműves sörfőzdék kínálata mellett belga, cseh és angol sörkülönlegességekből is válogathatunk, de az Igazi Csíki Sört megkóstolhatják a sörimádók.

Sport és Gourmet Fesztivál: 2016. július 6-10., Hódmezővásárhely

Ez is tetszeni fog...