Star Trek 3 hírek - Corn & Soda

Star Trek 3 hírek

Tegnap jelent meg a hír, hogy a Star Trek 3 hat hónapon belül elkezd forgatni, de ennél sokkal több információt is tartogatott ez a hét a filmről. A plotot Roberto Orci írja, és a Paramount máris elégedett a sztorival, és Orci szerint a szereplők az új filmben sokkal közelebb fognak állni az eredeti karakterekhez, mint a korábbi filmekben. A Paramount még nem adott ki hivatalos közleményt a filmmel kapcsolatban, az azonban valószínű, hogy jövő év februárjában kezdik el a forgatást.

A rendező személye még kétséges, de az is megtörténhet, hogy Orci fogja kapni a feladatot, és bár ez lesz a debütálása a kamera mögött, sikerre számíthatunk. A korábbi történetek szerint a Star Trek 3 az Enterprise öt éves kiküldetéséről fog szólni, a Star Trek Into Darkness után pár évvel, és a földi plot után inkább az űr és földönkívüli kultúrák felfedezése irányába mozdul, azt viszont senki nem támasztotta alá, hogy a Klingonok és Romulánok – akiket a sorozat tett híressé – lesznek-e ezek, vagy inkább egy teljesen új faj.

A fennmaradó feladatok közül, mint a rendező és szereplők kiválasztása, már csak az nem tisztázott, hogy a film mikor kerül mozikba. A Paramount azt nyilatkozta, hogy a harmadik Star Trek a sorozat 50. évfordulójakor fog nyitni 2016-ban, de még nem találták meg a tökéletes nyári dátumot hozzá. A filmnek még címe sincs, egyelőre Star Trek 3 néven fut, de az Into Darkness-nél csak jobb jöhet.

Ez is tetszeni fog...