Strand a város felett: startol a Matiné Napozó nyitóhétvége - Corn & Soda

Strand a város felett: startol a Matiné Napozó nyitóhétvége

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Május 27-én indul a Matiné Napozó nyitóhétvége! A csillebérci úttörőtáborban kialakított strand igazi nappali bulihelyszín, de azoknak is érdemes ellátogatniuk, akik nyugodt pihenésre vágynak. A Matiné napközije pedig szakszerű felügyeletet biztosít a gyermekek számára, így a nagycsaládosokat is szeretettel várják! Mire számíthatunk? Hűsítő medence, lágy techno, strandolimpia, csoportos jóga, szabadtéri meccsnézés és mozi. A belépéshez napijegy is váltható, de előfizethetünk az egész szezonra is. a Napozó saját konyhát is üzemeltet, így a fröccs mellett finom ételek is várnak!

„A Napozót azoknak találtuk ki, akik szeretnének kiszakadni a város zajából, semmi kedvük a balatoni dugókhoz, és szívesen sportolnak, pihennek vagy csobbannak együtt a CityMatiné közönségével. A nappali bulisorozat persze továbbra is mozgásban marad, de néhány különkiadást Csillebércre is tervezünk.“ – mondta Tóth Gergely, a CityMatiné egyik szervezője, aki szerint idén valamivel nyugalmasabb, lazulósabb lesz a helyszín. „Az idei programkínálat kialakítása során igyekeztünk minél több elvárást figyelembe venni: gondoltunk azokra, akik nem tudnak várni két hetet egy újabb CityMatinéra, és azokra is, akik egy fárasztó nap után pihenésre vágynak a Normafa tőszomszédságában.“

 PROGRAM

péntek – Sobek és Captain Knuckles exclusive hip hop /juke szettje

szombat – SoulClap Budapest

vasárnap – Omega Chill: Slanki és Turner szolgáltatják a zenét a strandoláshoz

A város feletti strandra a leggyorsabban a Széll Kálmán térről juthatunk el 21-es busszal, de a nyár folyamán az Uber is kedvezményes utazást biztosít a Matiné Napozóhoz, vagyis a Konkoly-Thege Miklós utca 21-hez. A belépéshez napijegyet vagy bérletet kell váltani: a 10 alkalmas bérlet 12000 Ft, a havibérlet  15000 Ft, a szezonbérlet pedig 30000 Ft (ez utóbbi pár napig még elérhető 25000 Ft-ért).

 

További információ a Facebook eseményben.

Ez is tetszeni fog...