Stranger Things 4. évad - Távol Hawkinstól - Corn & Soda

Stranger Things 4. évad – Távol Hawkinstól

Már szeptemberben kitudódott, hogy a Netflix egyik legsikeresebb saját készítésű sorozata, a Stranger Things, a 2019 júliusában befejezett harmadik után, újabb évaddal jelentkezik. Hovatovább októberben már egy rövid teaser is napvilágot látott, azonban inkább csak a széria folytatását volt hivatott alátámasztani, illetve előrevetítette, hogy a történet kilép az indianai Hawkins városkájából. (“We’re not in Hawkins anymore”) Ezt erősítette meg Ted Sarandos, a Netflix tartalomügyi igazgatója, mikor költői kérdésként felvetette, hogy már alig várják, mire képesek a Duffer testvérek, mikor kilépnek a Tótágasból!

forrás: youtube

De mik is a legfrissebb tartalmi hírek?!

A harmadik évad rendkívül sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, elsősorban a David Harbour (Hellboy, 2019) alakította Hopperrel kapcsolatban. Számos teória vetődött fel: valóban meghalt és a folytatásban nem is tér vissza, esetleg ő is a Tótágas foglya lett? Nos, a közelmúltban napvilágot látott teaser alapján erre részben választ is kapunk. Itt Hoppert borotvált fejjel egy hólepte szovjet munkatáborban látjuk.

forrás: youtube

A premierrel kapcsolatban már kiderült, hogy valamikor 2020 elején kezdik forgatni. Ezt korábban Millie Bobby Brown (Godzilla: King of the Monsters, 2019) is megerősítette, így az optimista rajongók már az év végi bemutatóban is bizakodhattak. Azonban csalódniuk kellett. A Stranger Things februárban kezdődött munkálatai jelenleg Litvániában folynak, így akár egy évet is várhatunk Tizenegy (Millie Bobby Brown) és barátai kalandjaira. Egyelőre az epizódok számáról sem tudni biztosat, minden attól függ, hogy a Duffer testvérek milyen mély történetet kívánnak elmesélni. A TV Line ugyanakkor megszellőztette, hogy ezúttal a második évadhoz hasonlóan 9 részt izgulhatunk majd végig. 

Ez is tetszeni fog...