Szenvedély Bereczki Zoltánnal az Akváriumban - Corn & Soda

Szenvedély Bereczki Zoltánnal az Akváriumban

Október 24-én Bereczki Zoltán ismét koncertezik, a májusban debütált, Szenvedély című előadását láthatja a közönség az Akvárium Klubban. Az eseményen a legújabb, Here I Am című dala mellett számos közönségkedvenc és kevésbé ismert szám is helyet kap.

Fotó: Lepkegyűjtő Produkció


Bereczki Zoltán életének elemi mozgatórugója az éneklés, a zene, és élvezi átadni a közönségnek azt a hihetetlen energiát, ami őt magát is állandóan pörgeti a színpadon. Ez motiválta akkor is, amikor zenésztársaival megalkották a Szenvedély fantázianevű koncert programját, amit idén májusban teltház előtt mutattak be az Akvárium közönségének.

Fotó: Lepkegyűjtő Produkció

Közreműködőként olyan barátai jelennek meg a színpadon, akikkel hosszú évek óta dolgoznak együtt. Bereczki Zoltán jelenleg több külföldi szerzővel és neves DJ-vel készít új anyagokat, de a műsorban az eddig megjelent két szólólemezének slágerei is helyet kaptak. A koncertnek nevet adó Szenvedély című dal mellett rengeteg közönségkedvenc is felcsendül, így hallható lesz többek között a Kerek egész, a Szállj velem vagy az Éjkirálynő is.

Közreműködnek:
Balogh László – dob
Bubenyák Zoltán – zongora
Csiszár Ferenc – gitár
Studniczky László – basszusgitár
Kiss Enikő – vokál
Tiborcz Zsófia – vokál

Időpont:
2017. október 24. Akvárium Klub (Budapest)
2017. november 28. Aba-Novák Agóra Kulturális Művelődési Központ (Szolnok)
2017. december 30. Vaskakas (Győr)

A koncertre jegyet venni az Akvárium Klub jegypénztárában vagy annak online felületén lehet. Az elővételes jegy ára 3290 Ft, az előadás napján megvéve pedig 3590 Ft.

 

Forrás: sajtóanyag

You may also like...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian
%d blogger ezt szereti: