Szeptemberi DVD premierek I. - Corn & Soda

Szeptemberi DVD premierek I.

Az ősz beköszöntével nem csak a falevelek hanem a blockbusterek is elkezdenek hullani, esetükben föld helyett a boltok polcaira. A szeptemberi DVD premierek számos olyan darabot tartogatnak, melyeket már a mozikba kerülésük előtt is tűkön ülve várt a közönség. Akik azonban nem jutottak el a filmszínházakba, most otthon pótolhatják ezeket a sikerfilmeket. Szeptember első felében még nem aktivizálták annyira magukat a kiadók, az igaz csemegék a hónap második részében érkeznek, ennek ellenére James Cameron szörnyecskéi már a képernyőkön riogathatnak minket. Lássuk tehát, hogy a legújabb Alien-film mellett miket is tartogatnak eddig a szeptemberi DVD premierek.

 

Batman és Harley Quinn (Batman and Harley Quinn, 2017

Batman és Nightwing arra kényszerülnek, hogy szövetkezzenek Joker időnkénti barátnőjével, Harley Quinnel, mert csak így tudják megakadályozni Poison Ivy és Jason Woodrue, alias Floronic Man globális veszélyt rejtő sötét terveit.

 

Menedék (The Zookeeper’s Wife, 2017)

1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek kötelesek jelenteni. A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja…
Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban.

 

Bébi Úr (The Boss Baby, 2017)

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt – és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.
A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

 

A magas ősz férfi társat keres (Un profil pour deux, 2017)

Pierre, mióta megözvegyült, elvonult a világ elől, és csak egyetlen gyermeke jelenti számára a kapcsolatot a külvilággal. Miután lánya megajándékozza egy számítógéppel, a férfi felfedezi az interneten található online ismerkedő oldalak végtelen lehetőségét, és meg is ismerkedik egy gyönyörű fiatal nővel, akit nagyon megérint Pierre érett gondolkodása és romantikus természete. Azt azonban nem sejti, hogy a férfi a nagyapja lehetne. Ugyanis Pierre egy fiatal srác, Alex képével regisztrált az oldalra, így ha nem akarja elveszíteni online szerelmét, meg kell győznie Alexet, hogy menjen el helyette a randevúra.

 

A kör (The Circle, 2017)

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy a cég SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését…
Az EuropaCorp új filmje Dave Eggers 2013-as nagysikerű könyvéből készült.

 

Sárkányvarázs (Mykyta kozhumyaka, 2016)

Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben.

 

A tehetség (Gifted, 2017)

Frank Adler (Chris Evans) egyedül neveli unokahúgát, Maryt (Mckenna Grace). Boldog és nyugodt közös életük azonban veszélybe kerül, amikor a kislány elkezd iskolába járni és kiderül róla, hogy igazi matekzseni. Mary tehetségére ugyanis felfigyel a rég nem látott, basáskodó nagymama (Lindsay Duncan), akinek határozott elképzelései vannak a tehetséges kislány jövőjét illetően, miközben Frank szeme előtt az az egyetlen cél lebeg, hogy Marynek felhőtlenül boldog gyermekkora legyen…

 

A kaptár: Vendetta (Resident Evil: Vendetta, 2017)

Amikor egy mániákus őrült, bosszútól vezérelve egy újfajta, halálos vírust szabadít el, Chris Redfield, a BSAA századosa Leon S. Kennedy ügynökhöz és Rebecca Chambers professzorhoz fordul segítségért. Hármukra hárul a feladat, hogy elkapják a halálkufárt, és megmentsék New York városát.

 

Alien: Covenant (Alien: Covenant, 2017)

A galaxis egy távoli bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

 

Tagadás (Denial, 2016)

Deborah E. Lipstadt (Rachel Weisz) elismert történész, akinek bíróság előtt kell megvédenie igazát és egyúttal alátámasztania a XX. század legborzalmasabb tényeit, amikor megjelent könyve kapcsán a hírhedt holokauszttagadó, David Irving (Timothy Spall) beperli rágalmazásért. Mivel az angol jogrendszer szerint a vádlott feladata a bizonyítás, Lipstadtra és jogi csapatára hárul a feladat, hogy a bíró (Tom Wilkinson) előtt bebizonyítsák: a holokauszt megtörtént.

 

 

 

 

 

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] korábbi ajánlónkban megjósoltuk a szeptemberi DVD premierek második fele már igazi blockbuster-zuhatagot tartogatnak […]