Szexterápia (The Little Death, 2014) - Corn & Soda

Szexterápia (The Little Death, 2014)

Ma egy igen érdekes ausztrál vígjátékot hoztunk nektek. A Szexterápia című mozit mindenkinek szeretettel ajánljuk, aki szereti a szaftosabb történeteket és az emberi sorsokkal, kapcsolatokkal foglalkozó mozikat.

A film öt pár összefonódó sorsával foglalkozik, akik Ausztrália egy csendes, kisvárosi utcájában laknak. Vannak közöttük olyanok, akik már évek óta kapcsolatban élnek, de vannak eljegyezettek és friss házasok is. Mindenki unalmas, hétköznapi párnak tűnik, azonban hamarosan betekintést nyerhetünk mindannyiuk szexuális életébe és vágyaiba is. Sok esetben a szenvedélyeik kiélése komikus helyzetekbe sodorja őket.

102300_w1

Megismerkedhetünk egy nővel, akinek minden álma az, hogy megerőszakolja a barátja, ezért a férfi mindent elkövet, hogy barátnője kiélhesse fantáziáit. Egy régi házaspár szexvideókban találja meg kapcsolatuk tüzét, amíg egy lány egy siket fiúnak segít munkahelyén, hogy az szextelefonálhasson. És még folytathatnánk a sort a szaftos történetek hadával.

A mozi igazán komikus jeleneteket rejt, ráadásul felvillantja a párok kapcsolatát, amelyben megjelenik a szerelem, a szenvedély, az őszinteség és a hazugság. A filmben a szálak a végén összefutnak, ahogy már sok vígjátékban megismerhettük ezt a fajta felépítést. A Szexterápia kiemeli, hogy mennyire fontos a párkapcsolatban a nyílt kommunikáció és erősen megjelenik benne a szeretetet és a szerelem is.

maxresdefault

Úgy gondolom, hogy a film megfelelő szórakozást nyújthat pároknak. Nem az a nyálas-romantikus vonulat, ezért a férfiak is élvezni fogják a mozit. Ráadásul a jelenetek szórakoztatóra, hétköznapira sikerültek, így egy unalmas nyári délutánra tökéletes választás lehet. Én nagyon élvezetem a mozit, sok jelenet elég élénken él bennem a mai napig. Ráadásul a film másoktól is jó kritikákat kapott, ezért szeretettel ajánlom mindenkinek. Természetesen szigorúan tizennyolc év felett! 🙂

thelittledeath1

értékelés: 75/100

MAFAB: 75%

IMDb: 7.1 /10

Ez is tetszeni fog...