Sziget 2017 nevek - sokadik felvonás - Corn & Soda

Sziget 2017 nevek – sokadik felvonás

Tíz új névvel bővült a 25. Sziget fesztivál programja, így már csak néhány bejelentésre vagyunk a teljes fesztivál line-uptól. Az új fellépők listája megint kifejezetten vegyes, sok-sok visszatérővel.

Macklemore és pajtása Ryan Lewis is visszatér a Sziget nagyszínpadára. Pár éve már produkáltak egy teltházas csütörtököt,így a szervezők nem vásároltak zsákbamacskát velük,bár én kifejezetten untam őket legutóbb, majd néhány rajongó is megerősítette, hogy elég gyenge koncertet adtak, de olyanokkal is találkoztam, akik életük egyik legjobb bulijaként emlegetik. Ízlések és pofonok.

Számomra az egyik nagy YES az új nevek közül a skót szintén visszatérő Biffy Clyro, akik tavaly jelentették meg hetedik stúdióalbumukat, amivel rengetek zenei díjat zsebeltek be, és korunk egyik legjobb live zenekaraként vannak nyilvántartva.

A másik rockzenét képviselő új név az amerikai Breaking Benjamin. A pimaszul fiatal Birdy is fellép a 2017-es Sziget fesztiválon.

Az amerikai ambient színtérről a színpadon köszönthetjük Tycho-t, hollandiából pedig az elektronikus vonalat erősítő Don Diablo érkezik a Szigetre. Az elektro-rap kedvelőinek német Marteria zenekar okozhat mindenféle örömet, aki pedig a beat zene szerelmese a stílus pszicedellikusabb vonalát ismerheti meg az Allah-Las zenekarnak köszönhetően.

 

A holland Bakermat tropical house zenéjével színesíti a felhozatalt, de a német HVOB is az elektro vonalat erősíti majd.

 

 

Napijegyek és bérletek még mindig kaphatóak, de vigyázat, mert a diákjegyek ára egy hónap múlva 5000 forinttal emelkedik!

Ez is tetszeni fog...