Sziget 2018 - megvan a hét headliner - Corn & Soda

Sziget 2018 – megvan a hét headliner

Forrás: Sziget Fesztival Official

A tegnapi bejelentéssel betelt az utolsó headliner helye is, aki nem kisebb név, mint Lana Del Rey! Idén igazán odatesz a Sziget fellépők terén, ami a tavalyi langyi felhozatal után nem is árt.

Arról nem is beszélve, hogy nem egy nagy európai fesztivállal lesz egy időben, köztük a brit Boomtownnal, ami a legnagyobb európai fesztivál idén fellépő és méret tekintetében is.
Az erős lineupnak köszönhetően a jegyek és bérletek rohamosan fogynak, valószínűleg májusra teltházas lesz a fesztivál, úgyhogy nem árt sietni azokkal a jegyvásárlásokkal.

Lana Del Rey 2012-ben robbant a köztudatba és rabolta el mindenki szívét melankolikus dalaival és saját készítésű szuper 8-as videóival. Az azóta ikonná vált énekesnő azóta is ontja a szívszaggató melódiákat és idén végre a magyar közönség is végigszipoghatja koncertjét.

A headliner mellé persze egyéb új nevek is érkeztek, ilyen a Vikingek főcímdalából már jól ismert Fever Ray, az egyszer már majdnem bejelentett ZHU, valamint BØRN, Asaf Avidan, Don Diablo, AURORA, Unknown Mortal Orchestra,   TUJAMO, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Jan Blomqvist & Band és SG Lewis.

Forrás: Sziget Fesztival Official

Én a  helyetekben sietnék beszerezni a jegyemet, hamar el fognak kelni.
Találkozunk a Hajógyárin augusztus 8-15. között!

Ez is tetszeni fog...