SZINes hírek - a nyárzáró szegedi fesztiválra már nem lehet kedvezményes jegyet venni - Corn & Soda

SZINes hírek – a nyárzáró szegedi fesztiválra már nem lehet kedvezményes jegyet venni

Aki a legolcsóbban akart a nyár utolsó bulijára, a SZIN-re jegyet szerezni, annak rossz hírünk van. Már nem lehet 23 990 forintért bérletet váltani a fesztiválra, ugyanis a rendezvény 27 nap múlva kezdődik, így már nem árulnak rá Early bird jegyeket.

Azért nem kell falnak menni. Még most is csak 25 990 a 4 napos bérlet, ami még mindig sokkal olcsóbb, mint a hasonló volumenű fesztiválok belépőinek az ára.

A SZIN-en egyébként számos külföldi, és olyan magyar fellépő lesz, akiket nem csak hazánkban ismernek. A Nap is lemenne, mire mindet felsorolnám, ezért csak néhányat emelek ki közülük.

Többek között fellép, majd a Clean Bandit, Salvatore Ganacci, Afrojack, Jay Hardway, a magyarok közül meg ott lesz a Follow the Flow, a szokásos Punnany Massif, de a rockzene kedveli sem maradnak muzsika nélkül, hiszen a Paddy And The Rats is fellép majd.

Hangolódásképp hallgassátok meg a Clean Bandit legnépszerűbb dalát.

A fesztiválon egyébként, mivel több, mint 25 ezer embert vonz, egy az országgyűlés által elfogadott jogszabály szerint a szervezőknek rögzíteniük kell a rendezvényen résztvevők személyes adatait.

A szervezőknek a jegyvásárlók nevét, állampolgárságát, születési idejét, nemét, a személyi okmányt kiállító államot és az okmányon szereplő arcképet kell a helyszínen rögzíteniük. Erre előzetesen is van lehetőség, de ha a személy nem jelenik meg a fesztiválon, az adatokat törülniük kell.

A fesztiválozók adatait 90 napig tárolják, ezt követően meg kell semmisíteni azokat. Az információkat írásos kérés alapján a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az ügyészség és a bíróság kaphatja meg.

Reméljük a szervezők felkészültek erre és az adatok rögzítése nem fogja megnövelni a sorban állás idejét.

A SZIN-ről még azt is érdemes tudni, hogy egy a koncert.hu-n indított szavazáson a tavalyi rendezvényt az emberek az év nagyfesztiváljának szavazták meg. Ennek tudtában idén mi még akkor is elmennék, ha a bejáratnál a vérünket kérnék. Jó, a vesénket talán már nem adnánk érte, de 90 napra, nemzetvédelmi szempontból a személyes adatainkat simán.

Amennyiben jegyet szeretnél venni a fesztiválra, azt ITT egy kattintással megteheted.

Ez is tetszeni fog...