Szöveget írok, tehát vagyok? - Corn & Soda

Szöveget írok, tehát vagyok?

szövegírás

A vásárló a király!” – hirdették a marketingesek a negyvenes évektől fogva. Ma a jelszó: „A tartalom a király!”. Jól jelzi ez a váltás, hogy saját farkába harapó kígyó lett az információdömping. Pozitív oldala, hogy szinte mindenhez, amit tudni szeretnénk, pillanatok alatt hozzáférhetünk, negatív oldala, hogy elborít minket a sok tudásanyag.

Sokszor nincs időnk és módunk kiválogatni, feldolgozni, felhasználni a minden felől felénk áradó képeket, szövegeket, és akkor a hitelesség ellenőrizéséről még nem is beszéltünk.

Szövegírók, fotósok, grafikusok, webdesignerek hada ül egész nap a gépek előtt, hogy elkészítsék a megrendelőiknek a tömegeket megmozgató posztokat, a hatásos videókat, a – már többször halottnak kikiáltott, de ennek ellenére roppant fontos – hírlevél sorozatokat, a feliratkozási és megrendelési oldalakat. Az egyéni, a kis-, a közép- és nagyvállalkozók is szembesülhetnek a ténnyel, hogy a jó szándék nem elég, nem lehet csak magunktól nekilátni a szövegírásnak, képek kiválasztásának, tálalásának. Lehet, hogy a gyakornokunk ördögien kezeli a programokat, állandóan nyitva nála az összes közösségi oldal, közben be nem áll a szája, és korosztályához képest választékosan fogalmaz.

De ez nem lesz elég. Jó karban lévő titkárnők gyöngye sem fog bírni a feladattal, hiába volt ott minden kilométerkőnél az információs sztráda kiépülésénél.

Profikra van szükség a szövegíráshoz és a látványelemek tökéletes megtervezéséhez. Vírus-hatást, üzletileg is értékelhető növekedést csak így lehet elérni. Tudni kell, mikor – szó szerint mikor, azaz melyik napon, melyik órában, – mit kell mondani és mutatni a népnek. Cukiságot? Motivációs filmrészletet? Kézzelfoghatóan hasznos tartalmat? Kíváncsiságot felkeltő hírt? Nevettető, kommentelésre ingerlő rajzot?

Ha elégedetlen vagy az online eredményeiddel, gondold át és számold ki, hogy mit jelentene kiadásban és bevételben, ha hivatásos szövegíróra és grafikusra bíznád magad. Engedd, hogy segítsünk, hogy a fejedben lévő nagyszerű képek és gondolatok a leghatásosabb és leghatékonyabb formában kerüljenek az ügyfeleid és a vásárlóid elébe. Mert igazából még mindig a vevő a király, a tartalom meg akkor igazi, ha a vevőnek király!

RitArt Academy Szövegírás Szolgáltatás

Ez is tetszeni fog...