Te hiszel a varázslatban? - Art of Magic a RaM Colosseumban - Corn&Soda

Te hiszel a varázslatban? – Art of Magic a RaM Colosseumban

A szombathelyi, miskolci és debreceni teltházas előadások után Budapesten a nagysikerű előadás, az Art of Magic című egész estés illúzióshow- val indítjuk a 2018- es évet Január 27.- én 19:00- kor a RaM Colosseumban /sőt mivel az esti előadás jegyeit pillanatok alatt elkapkodták így 15:00-kor egy ráadás előadást is tartunk/.

Forrás: artofmagic.hu

A produkciót Dynamo, a világ egyik legismertebb bűvésze, illuzionistája is ajánlotta a magyar közönségnek, miután megnézte a showról készült felvételt Londonban, ahol egy nemzetközi  kongresszuson találkozott a fellépőkkel. Itt pedig megtekinthetitek a Szombathelyi teltházas  előadásról készített szöveges és képes beszámolót, amely Vas megye legnagyobb sajtóorgánumában a Nyugat.hu -n jelent meg.


Mit érdemes tudni erről a fantasztikus társulatról?

Illúzió, bűvészet, mentalizmus egy műsorban. Négy fiatal, innovatív tehetség, akik különleges képességekkel rendelkeznek és a közönséget is szó szerint el fogják varázsolni. A művészek álltak már  a világ legnagyobb színpadjain, produkcióikkal elkápráztatták Las Vegas, Dubai legnagyobb szórakozóhelyeinek közönségét, még a Szaudi Nagyherceget is ámulatba ejtették mutatványaikkal.

Szabaduló-művészet és gondolatolvasás, a bűvészet különféle válfajai: eltüntetés és elővarázsolás, klasszikus és modern illúziók, manipulációs bűvészet, lélegzetelállító trükkök, látványos show és táncelemek egy színpadon, s mindez humorral fűszerezve.

A produkciót a One Nation Entertainment hozta létre a Siófoki Szabadtéri Színpad megrendelésére, hamar összeállt ez az egyedülálló formáció, négy fiatal tehetséges előadó, négy különleges karakter. Már ekkor látszott ez egy fantasztikus előadás lesz. A produkció varázslatos hangulatát a One Nation Entertainment legjobb zenészei biztosítják, akik elrepítenek a csodák birodalmába. A  színpadképet Everdance táncszínház társulata teszi teljessé, akik koreográfiájukkal színesítik a műsort.


De kik is azok a tehetséges művészek, akik világszerte ámulatba ejtik a közönséget?

Fehér DánielMr. White: A műsor és a társulat megálmodója, producere, és ami a legfontosabb mentalistája. Képessége a memóriájában rejlik és abban, hogy folyamatosan új megoldásokat keres. Innovatív, kreatív és a tudását a jó szolgálatába is szívesen állítja. Danny Blue tanítványa és felfedezettje. Már pályája elején, a legrangosabb színpadokon és versenyeken bizonyított.

Forrás: artofmagic.hu

Prof. Archibald Briquet – bűvész: Éljen át testközelből, egy minden érzelemre ható, groteszk bűvészműsort! Nézzen szembe félelmeivel és legyen részese egy különleges bűvész shownak! Briquet bűvészműsora alatt garantáltan nem fog unatkozni!

Forrás: artofmagic.hu

Németh Gábor – illuzionista: Az illúzió mellett a kézügyességi és modern műsorszámok mestere. Gábor elkápráztatta nézőit óceánjáró luxushajókon, nemzetközi varietéműsorokban, turnézott Cipruson, Amerikában, Olaszországban és Dubaiban. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt varázsolt el. A magyar közönséget Vegas c. önálló estje mellett, két különleges mutatvánnyal is elkápráztatta. 2016 májusában negyven méter magasan kifüggesztve szabadult ki egy kényszerzubbonyból. Júliusban pedig egy lányt tüntetett el a Szabadsághídon.

Forrás: artofmagic.hu

Gyertyán Balázs – bűvész: Különleges egyéniségével, lenyűgözi a közönséget, mutatványaival pedig megdöbbenti a nézőket. Hogy miért? Gyertek el és nézzétek meg! Balázs a világ legnagyobb alkotóitól tanult Svédországban, itthon pedig igyekezett átadni ezt a tudást. A magyarországi bűvészélet meghatározó személyisége.

Forrás: artofmagic.hu

Nincs más hátra, mint hogy belépjetek a bűvészet birodalmába, hogy Titeket is megigézzenek a varázslat művészei!

Ez is tetszeni fog...