Schwarzenegger szerint az új Terminator film fogja meggyógyítani a franchise-t - Corn & Soda

Schwarzenegger szerint az új Terminator film fogja meggyógyítani a franchise-t

Terminator

Forrás: Entertainment Weekly

Az új Terminator film 2019. július 26-án kerül a mozikba a tervek szerint, Arnold Schwarzenegger pedig elmondta, hogy szerinte a rendező, Tim Miller és a producer, James Cameron végre új életet fognak lehelni a franchise-ba, ami valljuk be, igencsak ráfér.

“Azt gondolom, Cameron és Tim olyan koncepciót alkottak meg, amiben a T-800 Terminatorral folytatják a történetet, mégis új filmet csinálnak. Fognak néhány alapvető karaktert, például Linda Hamiltonét és az enyémet, és minden mástól megszabadulnak. Egyszerűen eltávolodnak az ismert idővonal szabályaitól és más szokásos szereplőktől” – mondta a Business Insider számára készült interjúban.

A rendező, Miller, egyébként többször is beszélt már arról, hogy Schwarzenegger öregedő (de nem elavult) Terminátora hogyan fog mégis fejlődni az új filmben. “Még a Genisysben is ő volt a régi Terminator. Azt hiszem, meg kell szeretnünk a korát, a rajongók számára pedig ez fogja megfűszerezni az egész sztorit” – nyilatkozta Miller.

Az 1984-es Terminator és az 1991-es folytatás után Linda Hamilton újra Schwarzenegger oldalán látható majd Sarah Connorként. Miller és Cameron remélik, hogy az új Terminator film – ami figyelmen kívül hagyja a Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator Salvation és Terminator Genisys létezését – egy új trilógiához fog vezetni, és elmondásuk szerint olyan írókkal kívánnak majd dolgozni, mint David Goyer, Charles Eglee és Josh Friedman, aki egyébként a Terminator spin-off, a The Sarah Connor Chronicles alkotója.

“Egy 18 év körüli nő után kutatunk, aki az új történet mozgatórugója lesz. Ebben a produkcióban is összeolvasztjuk az idősíkokat, így a jövőből és a múltból is látunk majd karaktereket, akiket Arnold és Linda fognak összekötni” – beszélt a készülő filmről Cameron.

Cameron egyébként 2019-ben kapja vissza a Terminator megfilmesítési jogait. Az eredeti mozit 1 dollárért adta el Gale Anne Hurdnek azzal a feltétellel, hogy ő redezheti a The Terminatort. Az első filmmel 78 millió dollárt zsebeltek be, amit a Terminator 2: Judgment Day 519 millióval bőven beelőzött. Cameron ezután kilépett a franchise-ból, és ugyan a Terminator Genisys 440 milliós bevétele a 155 milliós költségekhez képest jónak számít, mégis hiányoljuk Cameron nevét a stáblistáról.

Ez is tetszeni fog...