The Trousers és The Medley's a Kuplungban - Corn & Soda

The Trousers és The Medley’s a Kuplungban

Névelős zenekarok éjszakája a Kuplungban a hosszú hétvége után, 2016. március 17-én, csütörtökön. Akinek nem inge a Szent Patrik napi ír kocsmazene, de mégis koncertre vágyik, az nem mindennapi koncertkombóval várja a koncertezőket a Kuplung este 9 órától, ráadásul ingyenesen, ahol fellép a The Trousers és a The Medley’s.
A rock és blues rajongóknak a Király utcában a helyük, ahol a két 60-as, 70-es évek inspirálta zenekar a The Medley’s és a The Trousers lép fel. Míg az egyik zenekar köszönti új basszusgitárosát, a másik búcsúztatja éppen aktuális basszerosát.
The Medley's

A The Medley’s két teljesen új dallal rukkol elő, amelyek ezen az estén lesznek először hallhatóak a nagyérdemű számára. Állításuk szerint ezek a számok nagyon izgalmas színfoltoknak számítanak a banda zenei palettáján. Megtudtuk, hogy a turnét követően Pauer Gellérték (a zenekar énekese) az egész repertoárt újragondolták, így mikor azt mondják, hogy buli lesz, tényleg hatalmas őrületre gondolhat majd a közönség. Már csak azért is, mert a Kuplungban új basszusgitárossal fog felállni a zenekar. Kilétét még nem árulták el, de egy ideje folyamatosan hintenek el újabb és újabb infókat róla.


A The Trousers és Iliás Ádám (basszusgitáros) útjai pedig hamarosan elválnak egymástól. Ádám úgy döntött, hogy ezentúl saját zenekarára, a Turn Signals-ra szeretne koncentrálni, és el szeretne kerülni mindenféle átfedést, súrlódást a két produkció között. 2012-től 2016-ig két stúdióalbumon (Freakbeat, Mother of Illusion) és rengeteg emlékezetes hazai és külföldi koncerten játszott együtt a bandával. Búcsúfellépésére ezen a koncerten kerül sor.The Trousers
“Hetek óta próbálunk az új basszusgitárossal, és úgy tűnik, sikerült valódi Medley’s tagra lelnünk. Nem engedtünk abból, hogy a kellő zenei és technikai tudás meglegyen, de a döntő szempont az volt, hogy beleillik-e a csapatba vagy sem. Színpadon most leszünk vele először, és minden jel arra mutat, hogy fergeteges hangulat lesz.” – mondta Magos Bálint, az együttes szólógitárosa.


A koncert ingyenes, március 17-én, csütörtökön a Kuplungban(Budapest, 1061 Király utca 46.)
Facebook esemény!

Ez is tetszeni fog...