The Young Pope trailer - egy isteni minisorozat az HBO-tól - Corn & Soda

The Young Pope trailer – egy isteni minisorozat az HBO-tól

the young pope

Paolo Sorrentino The Young Pope című minisorozata valami egészen újat kínál a nézők számára. A pápa szó hallatán mindenkinek egy erkélyről integető idős férfi jut eszébe, aki katolikus doktrínáival tömegeket mozgat meg. Nos, az erkély itt is megvan.

A minisorozat a Sky, HBO és Canal Plus együttműködéséből született meg. A The Young Pope főszereplője Lenny Belardo, azaz XIII. Pius  (Jude Law), a Vatikán első amerikai pápája. Miért pont rá esett a kardinálisok választása a sok jelölt közül? Jó kérdés. Az biztos, hogy Lenny sokkal körmönfontabb és kevésbé irányítható, mint azt ők szeretnék.

Ravasz és naiv, régimódi és nagyon modern, kétségekkel teli és határozott, ironikus, pedáns, sérült és kegyetlen. XIII. Pius így próbál utat találni magának a magány hosszú ösvényén Istent keresve az emberiségnek és önmagának. Mindezt drogokkal és cigarettával fűszerezi, és egy forradalommal a Vatikán falain belül.

Jude Law-n kívül olyan nevekkel találkozunk majd a sorozatban, mint Diane Keaton, Ludivine Sagnier és James Cromwell. A The Young Pope október 27-étől látható.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] muszáj megemlítenünk. Jude Law az utóbbi időben ismét a csúcson van, köszönhetően az HBO The Young Pope (Az ifjú pápa) című minisorozatának, ami miatt újra beleszerettünk a brit színészbe. Sosem […]