Thomas Anders and The Modern Talking Band koncert - Corn & Soda

Thomas Anders and The Modern Talking Band koncert

Forrás: naszi.hu

Semmi sem hozza meg úgy a jó kedvet egy meleg nyári estén, mint egy finom pohár bor és a ´80-as évek pop slágereinek nosztalgikus Thomas Anders and The Modern Talking Band-től. Az óriási népszerűségnek örvendő együttes július 29-én, szombaton 20 órakor adja elő leghíresebb számait a Tokaj Fesztiválkert színpadán.

Thomas Anders korábbi társával, Dieter Bohlennel 33 évvel ezelőtt, 1984-ben alapította meg a Modern Talking nevű formációt, amelynek fülbemászó slágerei – Cheri Cheri Lady; You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Sexy Sexy Lover – a koncerten is felcsendülnek majd. A Modern Talking egykori sikerét mutatja, hogy világszerte több mint 150 millió lemezt adtak el, sőt az albumeladási listák alapján egyes országokban népszerűbbek voltak, mint Whitney Houston vagy Michael Jackson.

Forrás: naszi.hu

Thomas Anders and The Modern Talking Band a jól ismert dalaikkal, mint a Cheri Cheri Lady; You’re My Heart You’re My Soul; Brother Louie; Sexy Sexy Lover, illetve a legmodernebb hangzás- és fénytechnikával készül a tokaji koncertre, így garantálva, hogy a közönségnek olyan élményben lesz része, amit soha nem felejt el.

A ´80-as évek disco korszakának legendás együttese és sármos énekese az idén valószínűleg utoljára zenél Magyarországon. Thomas Anders and The Modern Talking Band koncertjét a Fesztiválkatlan főszínpadán láthatja a közönség. Az utolsó hazai fellépésre jegyek már kaphatóak a fesztivalkatlan.hu oldalán.

Ez is tetszeni fog...