Tom Hardy az életben is egy állat - Corn & Soda

Tom Hardy az életben is egy állat

Forrás: Pinterest

Tom Hardy, a Tabuból és a Mad Maxből ismert akcióhős színészről kiderült, hogy a filmvásznon és a televízión kívül is egy igazi hős, de amolyan igazi férfiállat módjára.

A történet röviden annyi, hogy éppen London utcáin sétálgatott, amikor észrevett két suhancot, akik elloptak egy robogót. A lopott járművel egészen az első pirosig jutottak csak el sikerrel, mert úgy tűnik, hogy a nyomukba eredt színésztől keményen beremegett a hátsójuk és nekimentek egy Merdzsónak. Az ütközés után az egyikük a földön maradt, a másik pedig menekülőre fogta, akit Hardy tovább üldözött az alábbi útvonalon ahol kerítéseken építési területen futott át, falakon és kerítéseken átugrálva.

Forrás: The sun

Miután utolérte, a földhöz vágta a srácot és rátérdelt, mialatt átkutatta, hogy van-e nála fegyver. A jelenetet végignéző egyik szemtanú, rákérdezett, hogy mi történt, mire  színész lazán csak annyit mondott.

“Ez a kis szar ellopott valamit, de csak egy törött lábat szerzett magának.”

A lényeg, hogy Tom Hardy nem az az ember akivel packázni lehet, mert a fickó az életben ugyanolyan állat akcióhős, mint amilyeneket a filmekben alakít.

Ez is tetszeni fog...