Top 10 legrosszabb filmposzter 2014-ből - Corn & Soda

TOP 10 legrosszabb filmposzter 2014-ből

Mindjárt vége az évnek, így egy top 10 válogatással készülünk nektek, amiben összegyűjtjük a legrosszabb és legjobb posztereket is, amiket 2014-ben  láthattunk. Mindig tendencia volt, hogy egy-egy kiváló filmhez borzalmas posztert dobtak össze, idén sem volt ez másképp. Természetesen az is előfordul azonban, hogy egy szörnyű posztert egy nagyon jó követ, amivel megtalálják az arany középutat. Erre a cikkben is lesz példa, úgyhogy a holnap megjelenő top 10 legjobb poszterről se maradjatok le!

10. Step Up: All In

Nem is tudom hol kezdjem. Az persze biztos, hogy a franchise megtalálta a tökéletes mintát ehhez a filmhez is, mert ezen a poszteren bizony a szó legszorosabb értelmében minden rajta van. Las Vegas fényei, táncoló kisméretű fiúk és lányok, elmosódott aranyszínű kontúrok, mi kell még?

step up

 

9. Paddington

Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, mert ez a maci pontosan úgy néz ki, mint azok a borzalmas kitömött állatkák a fénytelen kis műanyag szemeikkel. Ugye műanyagból van a szemük? Nem akarok belegondolni. Gyerekfilm. Ennyi elég is róla.

paddington

 

8. Dumb and Dumber To

Mit kell tennie ahhoz egy tervezőnek, hogy ne kelljen sokat dolgoznia? Vegye a két főszereplőt, tegye rá őket egy fehér háttérre és biggyessze oda a film címét. Voilá!

Dumb and Dumber 2 banner

7. The Other Woman

A túl sok láb posztere, halvány fogalmam sincs, melyik láb kihez tartozik és miért tűnik úgy, hogy Leslie Mann gerincével is van valami gond, vagy csak simán nagyon, nagyon alacsony, nagyon hosszú lábszárral. Fura.

the other woman

 

6. Bad Johnson

Úgy rossz, ahogy van. Eleve nem is kellett volna posztereket gyártani hozzá, mert bőven elég azt tudni a filmről, hogy a főszereplő micsodája életre kel és beszél is, amit azért sikerült megfejelni azzal, hogy ez a bizonyos testrész a poszteren úgy néz ki, mint Pauley Shore.

bad johnson

5. Dawn of the Planet of the Apes

Az egyébként kiváló marketingstratégiákat is el lehet baltázni egy olyan félresikerült poszterrel, mint ez. A film 2014 egyik legnagyobb hype-ja volt, és elsőre talán fel sem tűnik, de miután észrevettük Jason Clarke nyaktalan lebegő fejét, máris más a történet.

planet of

 

4. Left Behind

Szegény Nicolas Cage-re nagyon rájár a rúd az utóbbi időben, hiszen egy valamire való szerepet sem tudott felmutatni az elmúlt években. A filmet nem láttam, de a poszter alapján nem is szeretném. Még maga Cage is nagyon meg van lepődve és láthatóan nem érti, miért kellett egy ilyen semmitmondó posztert csatolni egy  rossz filmhez.

left behing

 

3. Pompeii

Tömeggyártmányról van szó ebben az esetben, Kit Haringtont hiba nélkül odakopírozták a fortyogó tűzhányó elé, izgalmas, élénk poszter. Amikor viszont az ember kiszúrja a fiatalember köldökét, minden más értelmét veszti és soha többé nem tudjuk azt nem észrevenni.

pompeii

 

2. Noah

A poszter nem kíván túl sok szót, hiszen abszolút magáért beszél. A lényeg: víz, az mindenképp kell, mert akkor mindenki tudni fogja, miről van szó, aztán a szereplőgárdát is érdemes reklámozni, hiszen a filmet ugye ez adja el, tehát legyen a poszteren minden főszereplő más-más méretben, mert úgy sokkal izgalmasabb lesz.

noah

 

1. Chef

A filmet már csak a szereplőgárda miatt is érdemes megnézni, és a kritikusok is jókat nyilatkoztak róla. Az eredeti poszterrel nincs is semmi gond, viszont a spanyolok megfűszerezték egy cseppet. Egy kis Photoshop ide, egy kis Photoshop oda és Robert Downey Jr. feje máris kisebb a kelleténél, de ha jobban megnézzük, a poszter ötezer sebből vérzik. Fogalmam sincs, kik lehettek ezek a Photoshopkirályok, de az biztos, hogy nem gondolkozták túl.

chef

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] tegnapi 10 legrosszabb filmposzter után jöjjön a top 10 […]