Tudjuk mire fogsz bulizni a nyár végén - Corn & Soda

Tudjuk mire fogsz bulizni a nyár végén

A koronavírus miatt egész sokáig úgy nézett ki, hogy minden fesztiválnak lőttek a nyárra, majd jött a hír a veszélyhelyzet vége után, hogy néhányat mégis megtartanak. A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) idén is a nyár nem hivatalos záróbulija lesz.

Eddig sem arról volt híres a SZIN, hogy sok külföldi nevet hozott volna hazánkba, azon belül is Szegedre. Inkább egyfajta Hungarian All Stars Party az, amit ők nyomatnak, de abban meg kell hagyni, hogy nagyon otthon vannak, ugyanis nem a gagyibb, falunapos fellépőblokkokkal sanyargatják a tömeget, hanem azokkal a magyar zenészekkel és énekesekkel, akikre valóban sokan kíváncsiak.

Felsorolni is sok lenne, hogy milyen az idei magyar felhozatal, ezért csak pár jobbat emelünk ki közülük. elnézést azoktól, akiket kihagyunk!

Szerda este a Bomba Stageben indíthatunk a Hősökkel, vagy a SZIN Ground Stage-nél a Pál Utcai Fiúkkal, ami után ott is maradhatunk Supernemet, Kiscsillagot, majd Alvin és a mókusokat hallgatni, vagy este 10 órára visszabattyoghatunk a Bombához, ahol a Bohemian Betyars tolja majd a bulit. A legjobbat persze már az első nap is a végére hagyják, mert 22:45-kor kezdődik majd a Pepsi Nagyszínpadon a Russkaja.

Azért nem kell túltolni már az első napon, mert a java csak ezután jön.

A csütörtököt valószínűleg mindenki a Borsodi Napszínpadnál fogja végig tölteni, ugyanis 18:45 után egymást követve jön a Wellhello, a Halottpénz és John Newman, de ha máshoz támad kedvünk, ígéretesnek tűnik majd egy kis Belga 21:45-ös kezdéssel a SZIN Groundnál, és a Paddy and the Rats este 10 órakor a Bombában.

Péntekre is tartogassunk némi erőt, mert ekkor fogja csapatni a Punnany és Dub Fx-is a Borsodi Nagyszínpadon egymás után este 9 órától.

Zárásnak szintén a Bordosi színpadról ajánljuk este 9 órától a Kowalsky meg a Vegát majd Jason Derulót.

Becsempésztek azért néhány külföldit is

Már a felsorolásból is látszik, hogy nem csak hazaival operál a nyár végén a SZIN. Igaz, hogy csupán négy nagyobbnak mondható előadót sikerült szerválniuk, de a jelenlegi helyzetben ez is egyfajta csodának minősül.

A lényeg, augusztus 26 és 29 között a Tisza parton jó zenékére lazíthatunk, de ne felejtsünk el ekkor sem vigyázni magunkra. Kézmosás, maszk, miegymás ne maradjon el!

Ez is tetszeni fog...