Új előadásokkal bővül a SzínpadON műsora januárban - Corn & Soda

Új előadásokkal bővül a SzínpadON műsora januárban

Egy hónapja indult a SzínpadON, a Madách Színház online színháza, januárban  újabb színházi formákkal, előadásokkal készülnek a nézőknek. Indul a Pályacsúcs, újra látható lesz az Örökké fogd a kezem! és a Szomorú vasárnap is  érkezik a SzínpadOn műsorára. 

forrás: Madách Színház

A Pályacsúcs címmel induló új online sorozat célja, hogy nézők az eddig csak a színpadon csodált színészekről minél többet megtudjanak, kerüljenek közelebb hozzájuk. A színház a művészeitől azt kérte, hogy legyenek őszinték, igazak és hitelesek. A sorozat házigazdája Kadarkai Endre. Január 15-én Tompos Kátya és Szemenyei János, január 17-én pedig Oroszlán Szonja és Balla Eszter lesz a Pályacsúcs vendége.

Január 21-22-én újra látható lesz az Örökké fogd a kezem! nagysikerű előadása Nagy-Kálózy Eszterrel és Rudolf Péterrel, Szirtes Tamás rendezésében. A hónap végén pedig újabb előadással bővül online repertoár: január 29-én és 31-én a Szomorú vasárnap című előadást láthatják a nézők a SzínpadON.

forrás: Madách Színház

A Madách Színház kifejezetten az online térre hoz létre új produkciókat, amelyeket a klasszikus színházi rendszer szerint repertoárban játszanak, és minden esetben élőben, valós időben közvetítik a nézőknek. Előadásaikat minden alkalommal egy rövid bevezetővel indítják, amely segít ráhangolódni a nézőknek a színházi élményre. Az Örökké fogd a kezem! előadások előtt Nyáry Krisztián irodalomtörténész Csehovról és a szerelemről mesél, a Jövőre, veled, ugyanitt előadások előtt Gálvölgyi János a vígjátékokról őrzött emlékeit eleveníti fel.

forrás: sajtóanyag

 

Ez is tetszeni fog...