Új Kelemen Kabátban klip - Corn & Soda

Új Kelemen Kabátban klip

Elkészült a legújabb Kelemen Kabátban klip, így most az egész Szívdöglesztő EP repertoár rendelkezik egy klippel. Az Áll a Bál különlegessége, hogy eredetileg egy női előadónak készült- ez a szövegből ki is vehető-, végül mégis Kelemen Kabátban felvétel lett belőle, kicsit furcsán is hat, amikor Horváth Boldi egyes szám első személyben énekli meg egy lány gondolatait, de ilyen ez a pop szakma.

“A dal egyrészt a tavaszról, a felnőtté válásról és a szerelemről szól egy fiatal felnőtt lány szemszögéből.Másrészt pedig a ‘félek, de akarom mégis’ tételmondat köré épül, ami minden új dologba kezdéskor aktuális lehet bárki számára.”

A klip egy fiatal lány románcát mutatja be egy férfival, és a kapcsolat nem éppen happy enddel végződik.

A klip producere Boros Bence volt, akivel már több klipen dolgoztunk (Nyári dallam, Jártam itt, Téli dallam). Ő hozta össze a stábot és tartotta kézben a gyártást” – mondja Boldi. – „Főszereplőnek mindenképp egy üde bájos lányt szerettünk volna. Körülbelül 50 jelöltet néztünk meg, mire megtaláltuk Natalit, aki tehetséges modell.”

A sikeres tavaszi bulik után a zenekar nekiugrik a fesztiválszezonnak, de azért nem csak a különböző feszteken lehet majd őket látni, hallani.

„Sűrű és vidám nyarunk lesz”  „A Szívdöglesztő turné alatt jól összerázódott a banda, szerencsére a nyáron is sokat játszunk majd, sok helyen. Amire a legjobban készülünk, az pedig a július 15-i nagy nyári Kelemen Kabátban koncert a Barba Negra Trackben. Ezen az estén ott lesz velünk a Superstereo és az Egy Másik Zenekar. Különleges látvánnyal kedveskedünk majd a koncertlátogatóknak.”

Ez is tetszeni fog...