Új lemezzel jelentkezik Ziskó Olivér - Corn & Soda

Új lemezzel jelentkezik Ziskó Olivér

Kilenc év szünet után The Wondrous Stag / A Csodaszarvas címmel jelent meg a dobos új szólóalbuma. Olivér olyan zenészekkel lépett színpadra, mint Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Auth Csilla, Danics Dóra, vagy Török Ádám.

A kép a Metalindex oldaláról származik.

Több mint 25 év áll háta mögött és a fiatal zenész olyan munkát tett most le az asztalra, amiben különböző stílusokat elegyít. Úgy a modern jazzt, mint a progresszív rockot ötvözi a darkwave elemeivel.

Ennek eredményeképp született meg egy árnyalt, kifejező, mégis pergő hangzás (dobról lévén szó mi más lehet), amiben sokéves gyakorlat teremt egyensúlyt. E szenvedélyt fejezi ki a lángoló dobverős felvétel, ami Fire performance on the drumset címmel megtekinthető a Youtube-on is.

Az új lemezen neves előadók is közreműködtek.

Vendégzenész: Marius Pop Bukarestből. Ő napjaink egyik legkiemelkedőbb gitáros tehetsége Európában. A román popsztár, Smiley gitárosa és számtalan fúziós-jazz projekt tagja.  A dalokat keverte és masterelte Scheer „Max” Viktor, aki rengeteg honi zenekarral dolgozott már és a neve nem ismeretlen a stúdió-szakmában. A cover art és booklet Havancsák Gyula munkája (Annihilator, Stratovarius, Accept, TYR, Grave Digger, Destruction és számos hazai lemezborító grafikusa). Fotók & videók: Tóth Tamás. A dalokat Olivér szerezte és a dobok mellett egyéb ütőhangszereken és billentyűs hangszereken is játszik a felvételeken

áll a sajtóanyagban.

Az album kedvcsinálója itt tekinthető meg:

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] arról korábban beszámoltunk, megjelent Zisko Olivér új lemeze. A tűztechnikával kiegészülve új látványvilágú […]